Koop een ticket voor de Rijksrondvaart van €33,50 voor €30,00

0 beoordelingen

Deze unieke rondvaart neemt u mee langs bijzondere plekken die verbonden zijn met het Rijksmuseum. Vragen over de woonplek van Rembrandt en over wat er met misdadigers gebeurde worden allemaal beantwoord tijdens deze audiotour. In het bijbehorende boekje staat nog extra informatie en beeldmateriaal van de Gouden Eeuw.

Het Rijksmuseum
Voor de echte beleving van de Gouden Eeuw kunt u de kunstwerken bekijken in het Rijksmuseum. Op een paar minuten loopafstand van onze steiger vindt u het museum dat u kunt bezoeken met het toegangskaartje dat bij uw arrangement zit. U kunt gebruik maken van de fast-lane ingang!

Leden
volwassenen van €33,50 voor€ 30,00
kinderen (5 t/m 17 jr) van €8,50 voor€ 6,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot de Rijksmuseum Rondvaart. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar de Rijksmuseum Rondvaart. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. Bovenstaande reguliere prijzen zijn gebaseerd op de reguliere kassaprijs van Blue Boat Company - Rijksmuseum Rondvaart. De tickets zijn eenmalig geldig voor een Rijksmuseum Rondvaart tot en met 30 december 2016. De tickets zijn open tijd tickets, u kunt dus zelf kiezen met welke afvaart u mee wilt.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 december 2016, 12:00 uur. De tickets zijn eenmalig geldig voor een Rijksmuseum Rondvaart tot en met 30 december 2016. De tickets zijn open tijd tickets, u kunt dus zelf kiezen met welke afvaart u mee wilt.

Adres

Stadhouderskade Amsterdam (Noord-Holland)

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen