0 beoordelingen

Cultuurroute Oud-Beijerland
Deze wandelroute leidt u langs al deze bijzondere locaties in het centrum. Om ondanks al deze historie nog een connectie met het heden te houden, kunt u de route ook lopen met uw smartphone of tablet (mét internetverbinding!). Dit kan door het scannen van een QR-code (met een QR-code reader app) die staat aangegeven op een tegel bij elke locatie of door het downloaden van de BeleefRoutes app. Op deze wijze is het bezoeken en bekijken van onze kunst, cultuur en archeologie in ons centrum nóg aantrekkelijker.

 

De Cultuurroute is op diverse manieren te lopen:
- Met behulp van een papieren plattegrond die o.a. verkrijgbaar is bij het VVV-kantoor (Waterstal 3).
- Met de BeleefRoutes App. Deze is te downloaden via uw smartphone of tablet. In deze app vindt u de route ‘Cultuur in Oud-Beijerland’. De app navigeert u via GPS naar de volgende locatie, zodat er geen plattegrond nodig is om de route te lopen.
- Op elke locatie op de route ligt een tegel met een QR-code. Deze kunt u scannen met een QR-code reader. U komt per locatie op een mobiele website terecht waar uitgebreide informatie en aanvullend foto- en videomateriaal te zien is. De volgende locatie op de route is te vinden met behulp van de papieren plattegrond of de BeleefRoutes app.


Klik HIER om de papieren plattegrond te downloaden.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Oud-Beijerland (Zuid-Holland)

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen