Koop een ticket voor Plopsaqua van €19,99 voor €17,99

1 beoordelingen

Plopsaqua De Panne: Het coolste waterpark van België!
Duik samen met Maya de Bij, Bumba, Samson en al hun vrienden in een magisch avontuur in Plopsaqua De Panne, het waterpretpark dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt. Geen subtropisch zwembad, maar een uniek themapark, waar speciale licht- en geluidseffecten de hele familie gegarandeerd omverblazen. De vier zwembaden en zes glijbanen zijn overdonderend magisch!


Ga op avontuur met alle Plopsa-figuren
Wickie de Viking voert je mee naar zijn Vikingdorp in een dooiend sneeuwlandschap. Onderweg zwem je in de spectaculaire wildwaterbaan en kom je Maya de Bij en Kabouter Plop tegen! Kijk wel goed uit je doppen, want boven het golfslagbad breekt meermaals per dag een bulderend onweer met donder en bliksem los. Gelukkig houdt Samson steeds een oogje in het zeil!


Waterpret voor jong en oud!
De allerkleinsten halen hun hartje op bij de drie glijbanen, kleurrijke speeltuigen en spetterende watereffecten van Wickie’s Speeldorp.  Maar ook jonge tieners komen dankzij de spectaculaire glijbanen aan hun trekken. Op de Glijdende Banden wring je je door scherpe bochten op een boei waar je alleen of met twee in kan, de Disco Slide maakt met de combinatie water-licht-muziek van je rit een nummer 1-hit. En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop, met zijn 19 meter de hoogste glijbaan van België? Hierbij klapt onder je voeten een luik weg en val je loodrecht naar beneden, om vervolgens tegen 40 kilometer per uur door de bochten te razen. Even toe aan een relaxmomentje? Blaas dan even uit in het buitenzwembad, de sauna, twee bubbelbaden of op de ligweide.

Leden
vanaf 100 cm van €19,99 voor€ 17,99
tussen 85 en 100 cm€ 9,99
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Plopsaqua. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Plopsaqua. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 7 januari 2018.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 juni 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 7 januari 2018.

Adres

De Pannelaan De Panne - België

Openingstijden

Erg wisselende tijden. Kijk op de website voor actuele informaie.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Nog niet geweest

Misschien goed om er bij te vermelden dat dit om een ticket gaat wat max. 4 uur geldig is? Nu een beetje misleidend.