Koop een 'Skip the Line'-ticket voor Micropia en voorkom wachtrijen bij de kassa

0 beoordelingen

ARTIS-Micropia toont het machtigste, meest succesvolle en tegelijk kleinste leven op aarde: microben. Ieder mens draagt anderhalve kilo microben met zich mee. Micro-organismen zijn overal en bepalen hoe onze wereld eruitziet.

Ervaar met speciaal voor Micropia ontwikkelde 3D-kijkers, hoe levende microben bewegen, eten en zich voortplanten. Navigeer door de habitat van extremofielen: microben die kunnen leven onder de meest barre omstandigheden. En leer met de bodyscan je eigen micro-organismen kennen. Na een bezoek aan Micropia kijk je nooit meer hetzelfde naar jezelf en naar de wereld.

 

Micropia is gevestigd in de historische Ledenlokalen (1870) aan het nieuwe Artisplein in hartje Amsterdam.


Niet leden
volwassenen (va 10 jr) € 14,00
kinderen (3 t/m 9 jr) € 12,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Micropia. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Micropia. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Adres

Plantage-Kerklaan 1018 CZ Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

0 beoordelingen