Bestel tickets voor Toverland met € 2,50 korting

3 beoordelingen

Laat je meenemen in de magie van Attractiepark Toverland. Ga op avontuur in de mysterieuze wildwaterbaan Djengu River, ontdek jouw eigen magische krachten in het Toverhuis of waag een ritje per motor in de unieke lanceerachtbaan Booster Bike. Even afkoelen? Stap dan in de boomstamwildwaterbaan Backstroke, waar jouw ritje eindigt met een splash vanaf 15 meter hoogte.
Het hoogtepunt van een dagje Toverland is natuurlijk Troy: de hoogste, snelste én langste houten achtbaan van de Benelux! Even bijkomen? Geniet dan van een vrolijke of spannende show, of neem een hapje of drankje op een van de vele terrasjes van onze horeca.
Met meer dan 30 attracties en shows voor zowel jong als oud, beleeft iedereen in Toverland gegarandeerd een magisch mooie dag. Een dagje Toverland is met zowel indoor als outdoor themagebieden bovendien weersonafhankelijk.

Leden
entree > 120 cm van €28,00 voor€ 25,50
entree 90-120 cm van €18,50 voor€ 18,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Toverland. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Toverland. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek van 25 maart t/m 5 november 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 5 november 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek van 25 maart t/m 5 november 2017.

Adres

Toverlaan 5975 MR Sevenum (Limburg)

Openingstijden

zie de website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Wel goedkoper dan elders

Wel goedkoper dan elders! minpunt: misleidend omdat de 20% enkel geldt bij regulier entree en niet op entree kind.

Wel goedkoper

Bij dagtickets ben ik met mijn gezin echt een stuk duurder uit hoor. Daar zijn de kaartjes voor mijn gezin 25 euro per stuk. Hier nog geen 22 euro! Ik kies de ANWB!!

Niet de goedkoopste!

Bij dagtickets.nl zijn de tickets goedkoper en langer geldig. Dus zo'n geweldig aanbod is dit niet ANWB!