Koop een ticket voor Attractiepark Toverland van €27,00 voor €21,60

3 beoordelingen

Beleef een magische dag met de hele familie en geniet van meer dan 30 attracties en shows, waaronder de houten achtbaan Troy en wildwaterbaan Djengu River!


Halloween Nights
Op 21, 22, 23, 26, 27, 28, 29 en 30 oktober breekt er een duistere vloek uit over Attractiepark Toverland. Vanaf 19:00 uur tot 23:00 uur wordt het park overgenomen door allerlei angstaanjagende wezens. Deze editie heeft bovendien meer karakters dan ooit. Maar liefst 70 angstaanjagende wezens die maar één taak hebben: alle gasten van Attractiepark Toverland de stuipen op het lijf jagen. Sommige van deze karakters zijn losgebroken en zwerven door het park, ze kunnen overal plotseling opduiken.

Geblinddoekt
Tijdens de Halloween Nights wordt Toverland opgedeeld in acht scare zones, met elk een eigen thema, spannende verlichting en muziek. Dit jaar met vier volledig nieuwe zones, maar ook de al bekende zones zijn van een angstaanjagende upgrade voorzien.

Een unieke scare zone van een ander soort is de Whispering Woods. Gasten betreden deze zone geblinddoekt en met een koptelefoon met 3D-geluidseffecten op. De duisternis overvalt de bezoeker in dit donkere, onheilspellende woud. Je ziet niets en bent volledig aangewezen op je andere zintuigen. Voelde je nu iemand langs je rennen? Of was het slechts verbeelding? Een unieke scare zone die haar bezoekers gegarandeerd kippenvel bezorgt.

Bepaal je eigen angst
Speciaal voor alle angsthazen die twijfelen of ze de Halloween Nights aandurven is er een magische redding: de Halloween Toverstaf. Wordt het je even teveel, houd dan deze toverstaf recht voor je, ontsteek het licht en … alle monsters af.

Leden
regulier entree > 120 cm van €27,00 voor€ 21,60
entree kind 90- 120 cm van €17,50 voor€ 17,00
Deze tickets zijn òòk geldig tijdens de Halloween Nights
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Toverland. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Toverland. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 6 november 2016. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 6 november 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 6 november 2016.

Adres

Toverlaan 5975 MR Sevenum (Limburg)

Openingstijden

zie de website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Wel goedkoper dan elders

Wel goedkoper dan elders! minpunt: misleidend omdat de 20% enkel geldt bij regulier entree en niet op entree kind.

Wel goedkoper

Bij dagtickets ben ik met mijn gezin echt een stuk duurder uit hoor. Daar zijn de kaartjes voor mijn gezin 25 euro per stuk. Hier nog geen 22 euro! Ik kies de ANWB!!

Niet de goedkoopste!

Bij dagtickets.nl zijn de tickets goedkoper en langer geldig. Dus zo'n geweldig aanbod is dit niet ANWB!