3 beoordelingen

Inspiratiecentrum Grevelingen is de nieuwe ONTDEKATTRACTIE voor de hele familie, midden op de Brouwersdam, precies op de grens van Zeeland en Zuid-Holland.
De 26 meter hoge uitkijktoren biedt een panoramisch uitzicht over de Noordzee en het Grevelingenmeer. Ervaar hier de adembenemende omgeving van boven. Binnen is een grote expositie, ontdek hier alles over de Grevelingen en de Voordelta. Hier zijn wisselende tentoonstellingen en is een interactieve 360˚ panoramashow waar je de omgeving kan bewonderen. Aan de Keukentafel is onze koffie & lunchroom met liefde voor streekproducten, geniet van een lekker kopje koffie en lokale lekkernijen. Kinderen kunnen samen met Casper de huiskrab op ontdekkingsreis, spelen en speuren, klimmen en kleuren. Breng een bezoek aan Inspiratiecentrum Grevelingen en ervaar zelf wat voor leuks hier allemaal te doen is!

KENMERKEN VAN INSPIRATIECENTRUM GREVELINGEN
•    Uitkijktoren over de Noordzee en het Grevelingenmeer
•    Expositie over de Grevelingen en de Voordelta
•    Koffie & lunch met liefde voor streekproducten
•    Voor de hele familie (jong en oud)
•    Streekwinkeltje
•    Gratis toegankelijk (uitkijktoren vanaf € 2,-)
•    Gratis parkeren
•    Free wifi 

Inspiratiecentrum Grevelingen en de uitkijktoren zijn gratis toegankelijk.

Adres

Brouwersdam Binnenzijde 3253 MK Ouddorp (Zeeland)

Openingstijden

Kijk voor actuele openingstijden op de website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

3 beoordelingen

Een veelzijdig uitje.

Het centrum geeft een boeiend overzicht van de activiteiten rondom de Brouwersdam. Vanuit de Toren heb je een prachtig uitzicht over land en water. Tot slot hebben we genoten van een heerlijk kop koffie met een niet te versmaden Brouwersdammetje, een koek gemaakt van ingredienten uit de streek.

Beautiful place

The Inspiratiecentrum is a wonderful and beautiful place that allow the complete family to enjoy of traditional products of the regio. Also is the perfect place for the turist to learn more about the culture and places in Zuidholland and Zeeland.

Schitterende toevoeging aan de Grevelingen

In het Inspiratiecentrum beleef je de Grevelingen. Prachtig gebouw en mooie tentoonstelling, interactie, veel te doen voor kinderen. Echt een Grevelingen Experience. ...en de koffie is ook lekker!