Koop een ticket voor de 1 uur rondvaart met Rederij Lovers van €16,00 voor €13,00

0 beoordelingen

De comfortabele rondvaartboot voert u over de in de Gouden eeuw gegraven grachten, welke sinds 2010 erkend zijn als UNESCO Werelderfgoed.

U zult u verbazen over de architectuur van de imposante grachtenhuizen en pakhuizen. Verder zult u kennis maken met de belangrijkste bezienswaardigheden die Amsterdam rijk is.  Zo zult u onder andere over de Amstel, langs de bekende Magere brug en het wereldberoemde Anne Frank huis varen. Vanaf het water bekeken is de Westerkerk mogelijk nog fotogenieker dan vanaf straat niveau.

Uw bezoek aan Amsterdam is pas compleet wanneer u de stad vanaf het water hebt beleefd.

Let op: Tickets zijn niet geldig voor vaarten tijdens Amsterdam Light Festival.

Leden
volwassenen van €16,00 voor€ 13,00
kinderen (4 t/m 13 jr) van €10,00 voor€ 8,50
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Rederij Lovers. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Rederij Lovers. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 14 januari 2018.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 14 januari 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 14 januari 2018.

Adres

Stationsplein centraal station West zijde 1012TM Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele afvaart-tijden.

Niet geldig voor het Amsterdam Light Festival.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen