Koop een ticket voor het Waterliniemuseum van €12,00 voor €9,60

0 beoordelingen

Na een bezoek aan het Waterliniemuseum en een ontdekkingstocht over Fort bij Vechten hebben de waterlinies geen geheimen meer voor je.

In het nieuwe museumgebouw kom je in een interactieve ontdekkingstocht van alles te weten over de waterlinie. Mensen uit verschillende tijden nemen je mee in hun belevenissen. Zo vertelt (prins) Maurits over het briljante idee dat hij in 1589 kreeg, neemt een boerin je mee in haar persoonlijke leven in het Rampjaar 1672 en toont de soldaat je de zwakke plekken van de linie in 1794. Ingenieur Kraijenhoff legt uit waarom de waterlinie in 1815 werd verplaatst en een werkman laat je zelf ervaren onder welke zware omstandigheden hij in 1880 zijn werk moest doen.

Middenin dit bijzondere museumgebouw vind je een 50 meter lange openlucht maquette van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Als deze onder water wordt gezet, kun je zelf ervaren hoe de linie werkt. En mocht je er nog geen genoeg van hebben dan kun je binnenin het museum met een virtual reality-bril op over de waterlinie vliegen en zien wat nog nooit iemand heeft gezien; de Nieuwe Hollandse Waterlinie die onder water is gezet!

Tijdens je zwerftocht over het fort kun je genieten van de bijzondere omgeving. Het Waterliniemuseum verzorgt verschillende rondleidingen over het terrein, door de gebouwen en het nabij gelegen Romeinse Castellum Fectio.

Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Kijk voor het actuele aanbod op www.waterliniemuseum.nl .

Leden
volwassenen (icl. rondleiding Fort bij Vechten) van €12,00 voor€ 9,60
kinderen (5 t/m 12 jr) (incl. rondleiding Fort bij Vechten) van €9,50 voor€ 7,60
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Waterliniemuseum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Waterliniemuseum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2018.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 14 januari 2018. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2018.

Adres

Achterdijk Bunnik (Utrecht)

Openingstijden

di t/m zo: 10:00-17:00

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen