Stap op de Ooievaart met € 1,- korting

0 beoordelingen

Ontdek Den Haag vanaf het water tijdens deze leuke boottocht in een historische Kagenaar van De Ooievaart! De rondvaarten van De Ooievaart varen rondom het centrum van Den Haag en tonen je de veelzijdigheid van de stad: die van het zand en het veen, maar ook koninklijk Den Haag, de internationale stad van Vrede en Recht, het regeringscentrum, ambassades en ministeries. Een gids vertelt je onderweg over de historie van de hofstad, maar ook verhalen over het hedendaagse Den Haag. De rondvaart door de Haagse grachten duurt ongeveer 1,5 uur en start en eindigt bij de Bierkade.

Open boten: In verband met de brughoogtes vaart De Ooievaart met open boten. In geval van regen zijn er poncho's op de rondvaartboten beschikbaar. Daarnaast is het niet mogelijk om rolstoelen, kinderwagens en rollators aan boord mee te nemen. Deze kunnen worden gestald bij het havenkantoor aan de Bierkade. De Ooievaart vaart dagelijks in de periode april tot en met oktober.

Het wordt aangeraden, zeker in het weekend en bij mooi weer, van tevoren te reserveren voor de boottocht.

Leden
volw van € 12,- voor€ 11,-
kind van € 8,- voor€ 7,-
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Ooievaart. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Ooievaart. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 oktober 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 oktober 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 oktober 2017.

Adres

Bierkade 2583 KT Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele afvaartdagen en -tijden. 

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen