0 beoordelingen

Op een bijzonder plekje van Lisse ligt een schitterend historisch landgoed op zijn bezoekers te wachten. Verscholen tussen de bossen en verstopt achter de bloembollenvelden, midden in de hectiek van de Randstad en toch zo sereen en rustiek van sfeer. Wie hier voor het eerst voet over de drempel zet, voelt het al snel kriebelen. Er hangt iets in de lucht dat in je kleren gaat zitten, je pakt en nooit meer loslaat. Als je hier eenmaal geweest bent, dan wil je terug.

 

Kasteel Keukenhof is het stralende middelpunt van een 230 hectare groot landgoed, gelegen in het hart van de wereldberoemde bloembollenstreek en direct tegenover de bekende Bloemententoonstelling Keukenhof. Het prachtige landgoed herbergt een unieke combinatie van historie, kunst, ontspanning

en bijzondere flora en biedt bezoekers vele mogelijkheden. Wij nodigen u uit deze met ons te ervaren!

 

In het park van Kasteel Keukenhof zijn uitgestrekte wandelroutes uitgezet, prachtige tentoonstellingen en worden tal van evenementen georganiseerd. Op gestelde dagen en tijden is het mogelijk om ook het kasteel middels een interessante rondleiding te bezoeken en kennis te maken met de wijze waarop de adel vroeger leefde.

 

Bezoek altijd voorafgaand aan uw bezoek de website.

Entree park volwassene € 5,-
Entree park met rondleiding kasteel € 12,50
Entree park kind 4 t/m 11 jaar € 2,-
Entree park kind 4 t/m 11 jaar met rondleiding kasteel € 5,50
Kinderen tot 4 jaar gratis.

Adres

Keukenhof 2161 AN Lisse (Zuid-Holland)

Openingstijden

Bezoekerscentrum, park en tuinen:
Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur
Zaterdag en zondag 10.30 - 17.00 uur

Rondleidingen kasteel:
Op gestelde data en tijden

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen