1 beoordelingen

Kom voor een heerlijke dag pure ontspanning naar Elysium, gelegen in de natuur vlakbij Rotterdam en Den Haag. Elysium is uitgeroepen tot het beste wellnessresort van Zuid-Holland in 2013 én 2014!

De diversiteit van de faciliteiten en sferen is verbluffend. Wanneer je een hoek omgaat, kun je je ineens in een andere wereld bevinden. Van tropische watervallen dwaal je ontspannen naar de Arabische sferen, via het strand en de Finse kelosauna’s naar het trendy restaurant Puur. In de mooiste Turkse Hamam van Nederland ervaar je dit bijzondere badritueel. Of je kiest één van de andere beautybehandelingen of massages. De vele binnen- en buitenbaden, het lekkere eten in de verschillende restaurants (met uitgebreid à la carte, luxe buffet, knapperige bagels tot verse pasta’s)  en de mooie rustruimtes maken het Dagje Wellness bij Elysium af. Dit wellnessresort dichtbij de Randstad en toch in de natuur biedt écht voor ieder wat wils!

Het ANWB arrangement bestaat uit:
- dagentree vanaf 10:00 uur
- Afternoon snack (nacho's of bitterballen) - een presentje

Let op! :
Je dient vooraf online te reserveren.
Op vrijdag, zaterdag en maandag geldt een toeslag van €3,95 p.p. te betalen bij Elysium.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Kooilaan 2665 KR Bleiswijk (Zuid-Holland)

Openingstijden

zie voor de openingstijden de website

Geopend

Geopend van 2 april tot 30 september.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Korting

Het lijkt alsof dit arrangement met korting is maar helaas is dit niet waar. Via de website kan je boeken inclusief ontvangst met koffie en gebak en lunch of diner voor 39,95. Als je deze voucher aanschaft dan komt de lunch of diner er nog eens bij en dan betaal je dus ook 39,95 zonder koffie met gebak. Ook is de keus bij dit arrangement betreft massages niet zo groot als via het normale boeken. Jammer want de vouchers zijn al aangeschaft en kunnen dus niet terug. Het dagje wordt dus eigenlijk duurder dan dat het lijkt.