0 beoordelingen

ELVIS, ‘the King of Rock’n Roll’ heeft nog niets aan populariteit ingeboet, dat bewees ‘Elvis the musical show’  met GRAHAME PATRICK in de hoofdrol onlangs nog in het RAI theater Amsterdam en het World Forum Theater  Den Haag. De publieksreacties over deze show en GRAHAME waren over de gehele linie overweldigend!

GRAHAME PATRICK  komt samen met THE STAMPS QUARTET, een geweldige live band en groot show ballet terug als ELVIS, en hoe? In de grootste show van Nederland ter ere van Elvis’ 80e verjaardag in Ahoy!

Elvis onvergetelijke muziek, sexappeal en heupbewegingen ontketenden een verschuiving in de muziekwereld. ELVIS wordt nog steeds gezien als grondlegger van de hedendaagse popmuziek. Bijna 150 # 1  hits, ruim 1 biljoen verkochte platen, jaarlijks meer dan 600.000 bezoekers aan Graceland zijn het bewijs:  ‘ELVIS is still alive!’ .

In deze opzwepende show vol grote hits, met authentieke moves, groot showballet, prachtig decor  en een geweldige live band komen  alle hits van The King tot leven. De charmante GRAHAME PATRICK is met zijn fysiek, expressie, bewegingen en bovenal zijn indrukwekkende stemgeluid  bijna niet van de echte ELVIS te onderscheiden.

Wegens groot succes UITVERKOCHT!

Adres

Ahoyweg 3084BA ROTTERDAM (Zuid-Holland)

Openingstijden

20:00

Geopend

Geopend van 12 september tot 12 september.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen