1 beoordelingen

Ga op een onvergetelijk wereldavontuur en bezoek exotische plaatsen zoals China, Polynesia, Far West, México, Mediterrània en SésamoAventura, het gebied voor families ingericht volgens de wereld van Sesamstraat. In elke zone staan talloze attracties, shows, winkels en thematische restaurants op u te wachten.

PortAventura Park biedt u 40 attracties die zowel waaghalzen als kleine kinderen geweldig zullen vinden. Bent u op zoek naar spanning, waag u dan op de 8 duizelingwekkende loopings van Dragon Khan, klim tot 100 meter voor de vrije val van Hurakan Condor of beproef de snelheid van Furius Baco, die u van 0 naar 135 km/u lanceert in minder dan 3,5 seconde. En natuurlijk niet te vergeten de spectaculaire afdaling vanaf 76 meter hoogte die op u wacht in de hoogste achtbaan van Europa: Shambhala!

Als u attracties zoekt waar u spanning en plezier met elkaar deelt, mis dan niet de verfrissende tocht in Tutuki Splash, de leuke rit van Tomahawk of de angstaanjagende reis in de Tren de la Mina; drie attracties om steeds van te genieten, of het nu met vrienden of met uw partner is.

zie voor de prijzen de website

Adres

Avda. Pere Molas km. 2 Salou (ES)

Openingstijden

zie voor de openingstijden de website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Een must als je naar Spanje gaat!

Wat we tot nu toe hadden meegemaakt qua attractie park ,steekt Port Aventura ver boven alles boven uit. De mensen zijn vriendelijk en het park is goed aangegeven. Voor de aller kleintjes / kleuters hebben ze Sesamstraat ! Het is een echte familiepark met verschillende thema's. We zijn al 4 keer geweest en dit jaar Augustus gaan we weer voor 2 dagen !!