1 beoordelingen

Een inspirerende omgeving waarin beleving/zelf ervaren hoog in het vaandel staat en de bezoekers zich  onderdompelen in een andere cultuur  met  fun, games, cultuur,  wereldmuziek, films, dans en avontuur.


Het wereldpaviljoen is een initiatief van enkele bevlogen particulieren en wordt gerund door 85 vrijwilligers waaronder vluchtelingen met een status en mensen die een afstand hebben tot de werkvloer.


In 2014 is men van start gegaan met het door de week ontvangen van schoolklassen (waarvoor een speciaal educatief programma is ontwikkeld) en  bezoekers (jong en oud) op de woensdag- en zondagmiddag. Daarnaast ontvangen wij groepen als KBO, ANBO, vrouwen- en jongerenorganisaties, families e.d.). In het eerste jaar hebben we een kleine tweeduizend bezoekers ontvangen. Na de officiële opening in oktober groeit het bezoekers aantal gestaag.

 

 In de sfeer van het midden-Amerikaanse land Nicaragua is een stad en dorp authentiek nagebouwd. Voordat je de grens passeert van dit land maak je in een echte Fokker 50 een vliegreis naar Nicaragua. Na de landing passeer je de douane en stap je het land binnen.  Je waant je in een andere wereld en wordt ondergedompeld in een andere cultuur. Via o.a. een speurtocht, games en films beleef en ervaar je het land, de cultuur en de mensen.

 

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Sint Michaëlstraat 5935 BL Steyl (gem. Venlo) (Limburg)

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Een geweldig leerzaam uitje naar Nicaragu

Naar een korte vlucht kom je aan in Nicaragu. Vervolgens via de douane naar het dorpsplein leuke dingen die te doen zijn zeker voor de kinderen maar ook als ouder zul je je niet vevelen