7 beoordelingen

De speeltuin is geschikt voor jong en oud. Gezellige picknicktafels en onder andere een klimbos, wiebelbrug, touwladder over het water en een speeltoren van acht meter hoog met een glijbaan die steil naar beneden gaat en het gevoel van een vrije val geeft. Er is een paviljoen dat gereserveerd kan worden voor kinderfeestjes of door scholen. Normaal is er geen catering (en ook geen toiletpapier…). Dus: eten en drinken en handdoeken zelf meenemen (en papier dus), dan kun je hier een hoop lol beleven.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Sportlaan 5242CR Rosmalen (Noord-Brabant)

Openingstijden

voor actuele openingsdata en -tijden zie de website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

7 beoordelingen

Super leuke speeltuin!

Erg grote speeltuin, voor kinderen tot 12 jaar. Veel speeltoestellen en lekkere grasvelden om te picknicken! Aanrader!

Super speelplezier

Een speeltuin met toestellen geschikt voor de allerjongste en de oudere kinderen. Kwekkeltje staat voor een middag plezier. Een donatie in de paddestoel dan kunnen we een volgende keer weer terugkomen.

Heerlijke speeltuin!

Geweldig leuke speeltuin voor groot en klein. Netjes onderhouden en gratis toegang. We zorgen dat we altijd wat muntgeld bij hebben om in de paddenstoel te stoppen. De kindjes gaan er met veel plezier naar toe en zijn uren zoet. Heerlijk!

Helemaal super

Prachtige speeltuin voor zowel grotere als kleine kinderen. De nieuwe waterwerken zijn helemaal super. De kinderen willen steeds terug. Wij doneren bij elk bezoek een paar euro in de paddenstoel bij de uitgang. Zo'n initiatief moet je steunen!

Helemaal fantastisch!

Gratis... En groot en veel verschillende speeltoestellen voor klein en groot! Dus gewoon een donatie doen bij de paddestoel en dan kunnen we en nog vaak spelen

naar hartelust spelen

no message

Een super leuke speeltuin!

Een flinke speeltuin waar kinderen van verschillende leeftijden zich uren geweldig kunnen vermaken. Toegang is gratis maar een gift in de paddestoel is heel welkom om deze speeltuin mogelijk te maken.