Koop een ticket voor Panorama Mesdag van €10,00 voor €9,00

0 beoordelingen

Heeft u in Scheveningen wel eens op een hoog duin gestaan en goed om u heen gekeken? U ziet dan hoe de zee in duinen en vervolgens in de stad overgaat. Hendrik Willem Mesdag, één van de bekendste kunstenaars van de Haagse School, legde dit vergezicht op de zee, de duinen en het dorp Scheveningen vast op een panoramisch doek en creëerde daarmee het grootste schilderij van Nederland; niet minder dan 120 meter lang en maar liefst 14 meter hoog.

 

Panorama Mesdag is het oudste panorama ter wereld dat op zijn oorspronkelijke plaats bewaard is gebleven en is een uniek cultuurhistorisch monument. Omdat het doek rond is, staat u niet vóór, maar midden ín het schilderij. Door de zinsbegoocheling die zich van u meester maakt, waant u uzelf direct in het Scheveningen van 1881. Wist u overigens dat het woord 'panorama' uit het Grieks komt en 'alles (pan) zicht (horama)' betekent?

Leden
volwassenen van € 10,00 voor€ 9,00
kinderen (12 t/m 18 jr) van € 8,50 voor€ 7,65
kinderen (4 t/m 11 jr) van € 5,00€ 4,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Bestel uw tickets door op onderstaande bestelbutton te klikken. Vul het bestelformulier in en u ontvangt uw tickets binnen 3 werkdagen thuis. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn onbeperkt geldig. Er is geen einddatum voor deze actie.

Geldigheid

De tickets zijn onbeperkt geldig. Er is geen einddatum voor deze actie.

Adres

Zeestraat 2518 AA Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

ma - za 10:00 - 17:00
zo 11:00 - 17:00

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

0 beoordelingen