2 beoordelingen

Ooit werd het Fort aan de Nekkerweg, onderdeel van het Unesco werelderfgoed gebruikt voor militaire doeleinden, nu is het Fort omgetoverd tot een uniek resort waar wellness liefhebbers hun hart op kunnen halen. In de karakteristieke sfeer van het fort beleeft u wellness zoals u nog nooit heeft ervaren. Leun achterover en geniet van al het goede op het gebied van wellness, gastronomie en gastvrijheid.  Niet voor niks is dit fantastische resort in 2013 al uitgroepen tot het beste wellness resort van Noord-Holland.

Het Fort herbergt een wellness resort, hotelaccommodatie, diverse zalen voor vergaderingen & huwelijken en twee restaurants. Chef-kok Paul de Graaf bereidt hier elke dag een wisselend, seizoensgebonden menu met (h)eerlijke en hoogwaardige streekproducten.

Geniet in de panoramasauna met uitzicht over het prachtige Beemsterpolder landschap, neem deel aan een rustgevende opgieting in de kelosauna, relax in het zoutwaterbad of in één van de andere vijf baden. In de prachtige Spa beleeft u een eeuwenoud hammam ritueel of geniet u van een heerlijke massage. Om uw bezoek compleet te maken overnacht u in een van de voormalige manschapslokalen die zijn omgetoverd tot luxe kamers. Beleef, onthaast en vergeet tijd.

Het ANWB Wellness arrangement bevat:
Spa & Wellness entree
Rassoul ritueel (25min.)
Boerentosti & smoothie

Het ANWB Wellness Deluxe arrangement bevat:
Spa & Wellness entree
Ontspanningsmassage (25min.)
Smoothie
Maaltijdsalade
Als afsluiter een driegangendiner in het Poterne restaurant


LET OP: na aankoop van een voucher dient u vooraf te reserveren.

Voor het ANWB Wellness Arrangement klikt u HIER.

Voor het ANWB Wellness Deluxe Arrangement klikt u HIER.

Op dit moment is er geen ticketverkoop met ANWB voordeel.
Kijk op de website voor actuele prijzen.

Adres

Nekkerweg 1461 LC Zuidoostbeemster (Noord-Holland)

Openingstijden

Spa & Wellness Ma – Do 11.00 – 23.00 uur
Spa & Wellness Vr – Zo 10.00 – 23.00 uur
Badkledingdag 10.00 – 23.00 uur
De eerste dinsdag van de maand is het badkledingdag.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Mooie zwembadomgeving

Het Fort ligt er mooi bij, lekker zwembad. De sauna is gericht op luxe mensen, de opgietingen zijn slecht omdat ze meer voor de show zijn. Er word veel met menthol gewerkt. Voor de echte sauna beleving moet je hier niet heen gaan. Wel kunt u hier terecht voor lekker duur eten. Wel een waarschuwing, ze maken gebruik van zwarte lijste, lees fortresortbeemster.com voor details.

Bijzondere sauna

Fort Resort Beemster ligt midden in de prachtige Beemsterpolder. Ik ben er pas één keer geweest maar was meteen verkocht. Hier ga ik vaker naar toe, het comfort en de luxe is fantastisch, net als het heerlijke eten in maar liefs twee restaurants en bij mooi weer kan je zelfs buiten eten. Fort Beemster is niet alleen een sauna maar je kan er ook je bruiloft vieren en er is een fantastisch hotel bij. Kortom, een verrijking voor Noord Holland die ik iedere liefhebber van sauna's kan aanbevelen.