2 beoordelingen

Het binnen-recreatieparadijs telt maar liefst zes verdiepingen met verschillende speeltoestellen die zorgen voor oneindig veel speelplezier. Er zijn trampolines, springkussens, een ballenbad, glijbanen, een groot klim&klauter-toestel, een draaimolen, etc. Daarbij is er voor de kinderen een groot ontdekkingstocht met een gigantisch uitzicht over de Biesbosch vanuit de grootste klimtoren van West-Brabant! Het is voor de kinderen natuurlijk ook mogelijk om lekker buiten te spelen in degigantisch grote buitenspeeltuin. Er zijn diverse speeltoestellen waaronder een klimrek, een springluchtkussen, een glijbaan, een fietsbaan, schommels, een mini voetbalveld, een zandbak met waterpomp.

kinderspeelparadijs:
kinderen € 7,50
volw. gratis

Adres

Brugdam 4926 CS Lage Zwaluwe (Noord-Brabant)

Openingstijden

wo 10:00 - 18:30
vr, za,zo 10:00 - 18:30

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

2 beoordelingen

Ongastvrij en komt afspraken niet na

Met onze familie was een arrangement met verschillende activiteiten geboekt. Op de dag van het familie uitje kwam de eigenaresse echter op zeer vervelende manier onze afspraak niet na. We hadden van tevoren een offerte ondertekend, op basis van besproken activiteiten en opgave van het aantal volwassenen, kinderen en de leeftijden van de kinderen. Toen wij bij aankomst wat te drinken kregen, werden wij al snel op zeer onvriendelijke manier benaderd door de eigenaresse, die ons extra wilde laten betalen voor de kleine kindjes die niet in de offerte waren opgenomen, terwijl bij het boeken alle informatie over leeftijden en dergelijke was doorgegeven. En terwijl wij met onze groepsgrootte en gevuld dagprogramma al een flinke rekening zouden gaan betalen. Het leek te zijn opgelost door inmenging van één van de andere medewerkers, maar eigenlijk was toen onze gezellige dag al verpest. Toen ons vervolgens bij de lunch weer zeer ongastvrij werd medegedeeld door de eigenaresse dat wij moesten bijbetalen voor de kindjes die niet in de offerte waren opgenomen, hebben wij na een lange discussie besloten om onze 'gezellige' familiedag bij de Belhamel voortijdig af te breken. Tot overmaat van onbeschoftheid wilde ze ons ook nog eens laten betalen voor één van de activiteiten die pas die middag zou gaan plaatsvinden, maar dat hebben we uiteindelijk niet gedaan.

prima middagje met kids

terwijl jij geniet van koffie zijn de kids lekker aan het spelen! je betaald alleen entree voor de kinderen, niet voor jezelf