0 beoordelingen

Rederij Wolfrat staat garant voor onvergetelijke vaartochten op de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. De Loosdrechtse Plassen vormen de watertuin en het groene hart van Nederland, een parel van de natuur die zijn gelijke niet kent. De aan de Vecht gelegen pittoreske dorpen en prachtige kastelen en buitenplaatsen getuigen op imposante wijze van de glorie van de Gouden Eeuw.

In het hoogseizoen biedt rederij Wolfrat dagelijks de gelegenheid om individueel in te schrijven op een tocht over de Vecht en/of de Loosdrechtse Plassen.

Rederij Wolfrat vaart het hele jaar door, behalve bij ijsgang. In de wintermaanden varen we elke woensdag, zaterdag en zondag. Check de website voor actuele vertrektijden.

Aan boord kunt u in de scheepsbar terecht voor diverse versnaperingen.

Bij Wolfrat kunt u voor elke gelegenheid terecht.

 

Mindervalide info

De tochten worden uitgevoerd op diverse schepen welke bijna allemaal rolstoelvriendelijk en of toegankelijk zijn.

De “Friesche Poort” heeft geen lift maar wel een brede loopplank en een volledig aangepast mindervalide toilet, groot genoeg voor een rolstoel met helper.

De “Prins Hendrik” heeft een lift en een aangepast toilet (met beugels en verhoging, maar niet groot genoeg voor rolstoel met helper).

De statige "Stad Dockum" is het vlaggenschip van rederij Wolfrat. Dit prachtige klassieke schip is gebouwd in 1887 op de werf van Boom, Molema en de Cock in Hogezand. Het is, voor zover bekend, het oudste nog varende passagiersschip in Nederland en alleen daarom al een indrukwekkende verschijning, zeker na de restauratie in 2004.

De Stad Dockum heeft twee etages. De overkapping op het bovendek kan bij zonnig weer kan worden verwijderd.

Wintertarief - €15,00 p.p.
Zomertarief - €18,60 p.p.

Adres

Oud Loosdrechtsedijk 1231 LV Loosdrecht (Noord-Holland)

Openingstijden

zomerseizoen - 4 juli t/m 30 september 2015 - 2 afvaarten per dag
winterseizoen - t/m 31 maart 2015 - afvaarten op woensdag, zaterdag en zondag

Geopend

Geopend van 1 januari tot 31 oktober.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen