1 beoordelingen

De leukste manier om een nieuwe stad te verkennen is samen met een stadsgids. Prachtige gebouwen, schilderachtige straatjes, mooie verhalen en grappige anekdotes - onze gidsen weten de stad tot leven te brengen!
Daarnaast bieden we diverse arrangementen aan voor groepen vanaf 6 personen. Proef een Amersfoorts biertje tijdens de speciale bierwandeling, reserveer een high tea- of borreltour, ga onderling de strijd aan met onze speurtocht of boek een volledig verzorgde culinaire wandeling.

Stadswandeling met gids € 60,00 (uur) max. 25 pers. per gids
Arrangementen vanaf € 9,95 pp
Culinaire wandelingen vanaf € 37,50 pp

Adres

Lange Beekstraat 3817AN Amersfoort (Utrecht)

Openingstijden

Wandeling iedere dag van 9:00 tot 22:00 uur mogelijk, maar wel vooraf reserveren.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Leuk uit in Amersfoort!

Recent ben ik met Amersfoortse Gidsen "uit geweest" in Amersfoort. Wat mij het meest opgevallen is, is de enorme flexibiliteit van deze gidsen. Bij hun is de klant nog koning of m.a.w. wat de klant graag wil zien, doen of eten wordt door de Amersfoortse Gidsen geregeld. Bijna alles is mogelijk. Ik ben mee geweest met de wandeling langs het Belgenmonument. Van het bestaan van dit monument wist ik al vele jaren, maar niet van alle bijzonderheden die één van de Gidsen mij daarover kon vertellen. Al met al was het dus een leerzame middag. Wat mij verder nog opviel is het enorme enthousiaste waarmee de gids (ik geloof dat ze Inge heet) haar verhaal vertelde. Het was (zoals zo vaak het geval is) geen opsomming van een stel feiten, maar meer een boeiend verhaal, dat af en toe zeer smeuïg verteld werd. Niets dan lof voor deze gidsen.!