0 beoordelingen

Ten Holt zelf vindt het de beste opname en uitvoering. Als de componist eind 2012 overlijdt, worden Sandra en Jeroen door Pauw & Witteman gevraagd om in hun uitzending Ten Holt en zijn werk te eren. Dit doen ze ook door hun medewerking te verlenen aan het boek Canto Ostinato van Wilma de Rek.

Het duo maakt internationale furore en geeft vele concerten in o.a. Europa, Canada, De Verenigde Staten en Rusland.

Valentijns Canto Ostinato is een unieke gelegenheid om samen met uw geliefde of de mensen die u lief heeft te beleven op een daarvoor schitterende locatie. De haast meditatieve klanken – voortdurend aanhoudend gezang – vormen een oase van rust in het hectische bestaan van alledag. Liggend of zittend op de kerkvloer van De Grote Kerk van Naarden kunt u de welkome onderdompeling in dit warme bad van klanken, gespeeld op twee imposante vleugels, samen ondergaan. Ontdek waarom liefde en muziek hand in hand door het leven gaan en u gezamenlijk in vervoering brengen.


Let op! Dit is een ligconcert, dus neem je matrasje, matje of zitzak mee, de kerk beschikt over vloerverwarming. Er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Marktstraat Naarden-Vesting (Noord-Holland)

Openingstijden

14 feb 20:00

Geopend

Geopend van 14 februari tot 14 februari.

Parkeren

Betaald

Plan route

0 beoordelingen