0 beoordelingen

Een avondvullende dinerbelevenis, waarbij de gasten letterlijk en figuurlijk worden ondergedompeld in de ‘New York vibes’. Brooklyn Nights, geproduceerd door Frank Wentink, biedt een  muzikale dinerbeleving vol technische en artistieke hoogstandjes, waarbij bekende songs van toen en nu naadloos in elkaar overgaan.

Muzikale explosie
Brooklyn Nights in Studio’s Aalsmeer betekent een wervelende, complete avond uit, zoals alleen Frank Wentink hem kan bedenken. Gasten genieten na het ontvangst-aperitief van een uitgebreid 4-gangen diner, terwijl ze door zangers en dansers worden ondergedompeld in de ‘New York vibes’. Na dit feest volgt een intense showbeleving in het Broadway Theater dat beschikt over Nederlands grootste theater LED-schermen. De show wordt muzikaal omlijst door Pop, Rat Pack, R&B en klassiek met een knipoog; bekende songs van toen en nu. De culturele smeltkroes die New York is, zorgt in Aalsmeer voor een uitgebreid diner met close-up entertainment, gevolgd door een muzikale explosie in het Broadway Theater. De avond wordt afgesloten met een spetterende afterparty, waar het publiek kan genieten van optredens in de Manhattan Night Club, de Bronx Pianobar of zelf los kan gaan in de Downtown Dance Area van Studio’s Aalsmeer.

De cast
De avondvullende dinerbelevenis in Studio’s Aalsmeer wordt muzikaal vormgegeven door gastartiest Stanley Burleson, L.A. the Voices, April Darby, Esther Pierweijer, Ivanildo Kembel, Nick Nielsen, Sophia Wezer en Annelieke Bouwers. Zij worden begeleid door het uit 8 personen bestaande Brooklyn Nights begeleidings- en  dansorkest en de 16 Brooklyn Dancers. Marc Forno tekent voor de choreografie en de kostuums van Brooklyn Nights.

Bekende songs van toen en nu
Frank Wentink, grondlegger van het dinnershow concept in Nederland, werd onlangs door Studio’s Aalsmeer benaderd om een nieuwe show te produceren. Het resultaat is een  muzikale dinerbeleving vol technische en artistieke hoogstandjes, waarbij bekende songs van toen en nu naadloos in elkaar overgaan. Songs van onder meer Frank Sinatra en Sammy Davis Junior, maar ook Gloria Estefan, Alica Keys en John Miles wisselen elkaar af en worden verweven in het thema van de show, waarbij het publiek in verschillende ruimtes Brooklyn Nights kan ervaren. Wentink: “Ik had altijd al in mijn hoofd om nog één keer iets bijzonders te doen. Het publiek zal verrast worden en zal zich tijdens Brooklyn Nights op Broadway wanen, maar wel met een Hollands hart! Een sfeervolle ambiance, diner, zang, dans en maar liefst 220 m2 grote LED-schermen zullen zorgen voor een intense beleving.”

Data en prijzen
Brooklyn Nights is nagenoeg elke zaterdag te zien in de Studio’s Aalsmeer, Van Cleeffkade 15 in Aalsmeer. Arrangementen zijn mogelijk vanaf € 69,50 per persoon (show, diner, drankjes inclusief).

5 arrangementen
vanaf € 69,50 (Queens)

Adres

Van Cleeffkade 1431 BA Aalsmeer (Noord-Holland)

Geopend

Geopend van 16 januari tot 20 juni.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

0 beoordelingen