Enthousiaste ANWB Streetwise vrijwilligers gezocht voor regio Noord

We zoeken assistenten voor het onderdeel Blik en Klik

 
Datum Per direct
Tijd In overleg (aantal dagdelen per maand)
Locatie

Regio Noord (Drenthe, Friesland, Groningen)

 

De ANWB  werkt aan zorgeloze en betaalbare mobiliteit voor iedereen met nul verkeersdoden, nul emissie en nul files. De ANWB maakt het voor iedereen mogelijk om zorgeloos en met plezier onderweg te gaan.

Werken/omgaan met jonge kinderen is een hele dankbare taak. Hoewel ANWB Streetwise Praktijklessen wordt uitgevoerd door een team van professionele instructeurs vinden wij en de kinderen extra hulp erg prettig.

Woont u in Groningen, Friesland of Drenthe?

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om de assistentenrol bij het onderdeel Blik en klik (groep 3 en 4) in te vullen. Dit onderdeel vindt plaats in de gymzaal en wordt samen met een ervaren instructeur gegeven aan de kinderen met een vrijwilliger in de assistentenrol. In deze rol zijn mimiek en uitdrukking zeer belangrijk i.v.m. een klein rollenspel wat gespeeld wordt.
Zie voor informatie over het onderdeel Blik en klik onze site.

Dus, voel je je nog jong en fit, vind je omgaan met jonge kinderen leuk en je bent minimaal 2 dagen in de maand beschikbaar, dan ben jij voor ons de persoon die wij graag binnen ons team Noord willen verwelkomen.

Wat verwachten wij van je?

Je bent een teamspeler en hulpvaardig ingesteld. Daarnaast ben je een vrolijk en enthousiast persoon, die de Streetwise-instructeurs helpt bij het opzetten en opruimen van het parcours, de assistent rol vervult tijdens de lessen en verder mee helpt met alles wat zich tijdens de les aandient. Ook dien je te beschikken over een goede fysieke conditie en dat je ’s-morgens vroeg (ca. 6:30 uur) al met je auto op pad kan gaan naar een school ergens in jouw provincie.

Informatie en aanmelden

Als je geïnteresseerd bent om als vrijwilliger ANWB Streetwise te helpen dan verzoeken wij je om je gegevens te mailen naar anwbstreetwise@anwb.nl.