Planner/matchmaker voor ANWB AutoMaatje

ANWB AutoMaatje zoekt vrijwilligers die de aangevraagde ritjes aannemen en plannen

 
Datum In overleg
Tijd Dagdeel per week
Locatie Bekijk of er een AutoMaatje zit in jouw gemeente
ANWB AutoMaatje/ANWB

 

ANWB AutoMaatje

Brengt buurtgenoten weer samen!

Nederland heeft bijna 1 miljoen mensen waarvoor vervoer niet vanzelfsprekend is, bijvoorbeeld door hun leeftijd of een beperking. Geen vervoer betekent dat zij geïsoleerd raken. Met ANWB AutoMaatje kunnen zij weer meedoen in de maatschappij. ANWB AutoMaatje is een vervoerservice waarbij vrijwillige chauffeurs minder mobiele plaatsgenoten vervoeren. De chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto.

ANWB AutoMaatje planner/matchmakers gezocht

ANWB AutoMaatje zoekt vrijwilligers die de aangevraagde ritjes aannemen en plannen. In de uren die jou passen (meestal per dagdeel) kun je ondersteunen met het verbinden van deelnemers en geschikte vrijwilligers. Als planner/matchmaker heb je met mensen te maken die je blij mag maken.

Tijdens de openingsuren kunnen deelnemers bellen om een rit aan te vragen en gelijk een praatje te maken. Je koppelt de aanvraag met hulp van een datasysteem aan een chauffeur. Je belt de chauffeur en als deze akkoord is, bevestig je dit aan de deelnemer. Daarnaast houd je contact met vrijwilligers en deelnemers en beantwoord je eventuele vragen.  

Wij zoeken planners/matchmakers in verschillende provincies.

Wat bieden wij?

  • Leuk vrijwilligerswerk
  • In uren die jou passen

Wat vragen wij?

  • Sociaal en communicatief vaardig
  • Zelfstandig
  • Digitaal vaardig

Heb je interesse om vrijwilliger te worden voor ANWB AutoMaatje of wil je hier meer over weten? Neem contact op met ANWB AutoMaatje in jouw gemeente. Op de kaart op onze site kun je zien of er een ANWB AutoMaatje in jouw gemeente is met de bijbehorende contactgegevens:
ANWB AutoMaatje/ANWB