ANWB Zeeland gaat voor MONO en meer fietsveiligheid

Vrijwilligersactiviteiten

 
Datum verschillende data
Tijd 10:30 tot 16:30
Locatie Zeeland
Groep Vrije tijd

ANWB Zeeland gaat voor MONO en meer fietsveiligheid

Deze zomer gaat de ANWB in Zeeland op ‘fiets-hotspots’ campagne voeren voor MONO. Dit houdt in: iedereen moet zich bewust worden van het feit dat afleiding in het verkeer (bv. als gevolg van het gebruik van de mobiele telefoon) tot onveilige situaties kan leiden in het verkeer.
Meer informatie over MONO

Bij verschillende fiets-hotspots is het campagneteam MONO aanwezig om deelnemers en voorbijgangers te informeren over de mogelijkheden om je telefoon op Niet Storen in te stellen. Dit doen we door te flyeren, informatie te geven en te helpen met het instellen van de telefoon.
Tevens worden enquêtes afgenomen bij fietsers om te inventariseren waar onveilige locaties op het fietsroutenetwerk zijn. Dit alles onder het genot van een glaasje Zeeuwse sap.

Wat vragen we van jou

Wij hebben per locatie 3 tot 4 vrijwilligers nodig.  De tijden waarop je aanwezig bent zijn van 10.30 uur tot 16.30 uur. Verder vind je het leuk om onder de mensen zijn, heb je affiniteit met mobiele telefoons en geen moeite om mensen actief te benaderen en waar wenselijk instructies te geven. Het is fijn als je meerdere data beschikbaar bent , maar voor 1 dag is ook mogelijk.

Data en locaties:

  1. Dinsdag 20 juli  Banjaard  /  Oosterschelde kering 
  2. Dinsdag 27 juli  Breskens, kustweg Zeeuws Vlaanderen.
  3. Dinsdag 3 augustus Westkapelle -Domburg , parkeerterrein eind Baaiweg. 
  4. Dinsdag 10 augustus Kust Schouwen, Fietspad Burg-Haamstede.

Wat bieden wij:

  • Je ontvangt een vergoeding voor de reiskosten.
  • We zorgen voor koffie/thee en een lunch.

Aanmelden

Meld je aan bij vrijwilligers@anwb.nl en geef je naw-gegevens op en vermeld bij welke locatie(s) en datum je wilt meehelpen.