Gezocht: handige sleutelaars voor ANWB Kinderfietsenplan

Vrijwilligersactiviteiten

Voor  onze locatie Eindhoven zoeken wij vrijwilligers die het leuk vinden om aan fietsen te sleutelen. Ben jij handig, dan kunnen we je hulp goed gebruiken!

 
Datum vanaf 1 november
Tijd 9:30 - 16:00
Locatie Eindhoven
Groep Vrije tijd


Het ANWB Kinderfietsenplan

Ieder kind heeft recht op een fiets

Wist je dat 1 op de 9 kinderen in Nederland opgroeit in armoede? Voor deze kinderen is de aanschaf van een fiets vaak een onmogelijke uitgave. ANWB vindt dat ieder kind recht heeft op een fiets. Een fiets is een verrijking en vergroot letterlijk je wereld. Het ANWB Kinderfietsenplan doneert, samen met haar partners en vrijwilligers, een veilige fiets aan kinderen van 8 – 18 jaar. Vanaf 2015 hebben we samen met onze leden al 12.000 fietsen ingezameld!

Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid en dankzij ons grote netwerk van 4,5 miljoen ANWB-leden wil de ANWB een positieve bijdrage leveren aan de toekomst van deze kwetsbare groep. Onmisbaar daarbij zijn de ANWB-vrijwilligers.

Gezocht: handige vrijwilligers

Wij zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om aan fietsen te sleutelen. Ben jij handig, vind je het leuk om in teamverband te werken?  Ben je sociaal betrokken en vind je het net als de ANWB belangrijk dat elk kind in Nederland toegang heeft tot een fiets? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken!

Wij zoeken vrijwilligers voor:

•    het opknappen van tweedehands fietsen naar een mooi en veilig exemplaar. Dus affiniteit met techniek is mooi meegenomen.

Wat bieden wij?

  • Fantastisch leuk vrijwilligerswerk
  • Werken in een goed geoutilleerde werkplaats op een ANWB werklocatie.
  • Reiskostenvergoeding.

Waar?

  • Werkplaats Eindhoven; op elke dag welkom behalve de maandag

Samen kunnen we het ANWB Kinderfietsenplan tot een succes te maken. Ben je enthousiast, meld je aan om onderdeel te zijn van het fietsreparatieteam. Na je aanmelding nemen wij contact met je op om samen te kijken welke dagen je beschikbaar bent.

Ik doe mee met deze activiteit