Gezocht: handige sleutelaars voor ANWB Kinderfietsenplan

Vrijwilligersactiviteiten

 
Datum vanaf 1 juni
Tijd 9:30 - 16:00
Locatie verschillende locaties
Groep Vrije tijd


Het ANWB Kinderfietsenplan

Ieder kind heeft recht op een fiets

Wist je dat veel kinderen in Nederland opgroeit in armoede? Voor deze kinderen is de aanschaf van een fiets vaak een onmogelijke uitgave. ANWB vindt dat ieder kind recht heeft op een fiets. Een fiets is een verrijking en vergroot letterlijk je wereld. Het ANWB Kinderfietsenplan vraagt fietsen aan haar leden, zorgt ervoor dat deze opgeknapt worden tot een veilige fiets samen met haar partners en vrijwilligers. De ANWB Kinderfietsplan doneert de fietsen aan kinderen van 8 tot 18 jaar. Vanaf 2015 hebben we samen met onze leden al veel fietsen ingezameld en kinderen blij kunnen maken!

Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid en dankzij ons grote netwerk van 4,5 miljoen ANWB-leden wil de ANWB een positieve bijdrage leveren aan de toekomst van deze kwetsbare groep. Onmisbaar daarbij zijn de ANWB-vrijwilligers.

Gezocht: handige vrijwilligers

Wij zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om aan fietsen te sleutelen. Ben jij handig, vind je het leuk om in teamverband te werken? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken!

Wij zoeken vrijwilligers voor:

  • het opknappen van tweedehands fietsen naar een mooi en veilig exemplaar. Dus affiniteit met techniek is  zeker mooi meegenomen.

Wat bieden wij?

  • Leuk vrijwilligerswerk
  • Werken in een goed geoutilleerde werkplaats op een ANWB werklocatie.
  • Reiskostenvergoeding.

Aanmelden

Wil je meehelpen, meld je aan om onderdeel te zijn van een fietsreparatieteam. Na je aanmelding nemen wij contact met je op om samen te kijken welke dagen je beschikbaar bent.

Ik doe mee met deze activiteit