ANWB Vrijwilligerswerk
Help mee!

ANWB Vrijwilligerswerk

Doe je graag iets goed voor een ander? Dan ben je van harte welkom bij ANWB vrijwilligers!

Vrijwilligerswerk bij de ANWB

Ruim 10.000 mensen doen vrijwilligerswerk bij de ANWB. Zoek een leuke activiteit uit en doe ook mee. Voor een paar uur, een dag of vaker. Er is van alles te doen! Als ANWB-vrijwilliger ben je altijd bezig met het helpen van andere mensen en met een van de ANWB-thema’s: vrije tijd, mobiliteit en verkeersveiligheid. Samen maken we Nederland een stukje mooier!

Handige sleutelaars

Handige sleutelaars

Voor onze locatie Eindhoven zoeken wij vrijwilligers die het leuk vinden om aan fietsen te sleutelen. Ben jij handig, vind je het leuk om in teamverband te werken? Meld je aan!

Help mee bij de ANWB Fietsverlichtingsactie

Help mee bij de ANWB Fietsverlichtingsactie

In oktober starten we weer de fietsverlichtingsacties bij ANWB-winkels. Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Help je mee?

Nieuws

Zullen we samen gaan

Samen erop uit

In de zomermaanden konden ANWB-leden iemand in hun omgeving die er niet makkelijk op uit kan, meenemen naar een mooie locatie voor een dagje uit.

Meer inzamelacties voor Kinderfietsenplan 

Meer inzamelacties voor Kinderfietsenplan 

De ANWB gaat zich vooral richten op campagne voeren en het inzamelen van fietsen. Vooral leden in Friesland worden opgeroepen een actie te organiseren, zodat in oktober via het Kindpakket Friesland veel fietsen kunnen worden uitgereikt.