ANWB Partnerlidmaatschap

Partners van ANWB leden kunnen heel voordelig lid worden of Wegenwacht met Partnervoordeel afsluiten.

Voor wie?

Het ANWB Partnerlidmaatschap is een volwaardig lidmaatschap bedoeld voor partners van leden. Zo heb je altijd je eigen ANWB-lidmaatschapskaart op zak en kun je voor slechts € 5,- gebruik maken van alle voordelen van het lidmaatschap, zoals korting op bijvoorbeeld uitjes en in onze (web)winkel, advies en informatie en belangenbehartiging. Ook kun je, als je in de gezinsauto rijdt, gebruik maken van dezelfde pechhulp als partner.

Heeft je partner een wegenwachtpakket en rijd je zelf in een eigen auto? Dan kun je Wegenwacht afsluiten met Partnervoordeel.

 

Partnerlidmaatschap en pechhulp in de gezinsauto

Partnerlidmaatschap en pechhulp in de gezinsauto

Met deze pas kun je gebruik maken van alle voordelen van het lidmaatschap. Heeft je partner een wegenwachtpakket? Dan ontvang je ook dezelfde pechhulp als het hoofdlid, in de gezinsauto. Voor slechts € 5,- per jaar.

Partner met eigen auto

Partner met eigen auto

Als je pechhulp wilt in elke auto waarin je rijdt, dus niet alleen de gezinsauto, dan kun je pechhulp afsluiten met Partnervoordeel, mits je partner een wegenwachtpakket heeft. Met Partnervoordeel heb je geen ANWB Partnerpas nodig.