Zullen we Samen gaan?

Neem in de maand augustus iemand mee eropuit

Je kent vast wel iemand in je familie-, vrienden-, of kennissenkring die er, om welke redenen dan ook, minder snel op uit gaat. Zeker in de zomerperiode, wanneer half Nederland op vakantie is en er dus minder hulp in de omgeving aanwezig is. Wij willen een handje helpen. Kijk eens rond in je eigen omgeving of er iemand is die ongewild thuiszit en met wie je er best een dag op uit wilt trekken. Nodig haar/hem uit en wees een ‘AutoMaatje-voor-één-dag’. 

Wat kun je doen?

Ben je in augustus in Nederland en ken je iemand die je een groot plezier doet met een dag in de buitenlucht? Stel hem/haar dan de vraag: zullen we samen gaan? 

Gratis toegangskaartje voor je 'maatje'

De ANWB heeft op 4 maandagen in augustus een aantal uitjes gezocht waar jij en je 'maatje' heen kunnen gaan. Als ANWB-lid bestel je online een toegangskaart met korting voor één van de vier uitjes. Je 'maatje' ontvangt op de dag zelf ter plaatse uit handen van een ANWB-vrijwilliger een gratis toegangskaart. Zo kun je samen genieten van een heerlijk dag je uit.

Je kunt nu kaarten bestellen voor:

De actie in WILDLANDS - Emmen was op maandag 5 augustus en die in het Openluchtmuseum in Arnhem op maandag 12 augustus.
De inschrijving voor het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen op maandag 19 augustus is inmiddels gesloten.

Let op: de toegangskaart is alleen geldig op de vermelde datum.

Gratis naar Het Nationaal Park De Hoge Veluwe

Het Nationaal Park De Hoge Veluwe stelt voor deze actie twee gratis kaarten beschikbaar (1 voor de begeleider/chauffeur en 1 voor het maatje) voor maandag 26 augustus. Je moet je wel van tevoren aanmelden voor deze actie. Op vertoon van je bevestigingsmail kun je tussen 09.00 en 13.00 uur de twee toegangskaarten ophalen bij de ANWB-vrijwilligers. Deze staan bij de drie ingangen van het park (Hoenderloo, Otterloo en Schaarsbergen).