ANWB AutoMaatje Coördinatorendag groot succes

Meer dan 100 ANWB AutoMaatje coördinatoren, matchmakers en andere vrijwilligers waren donderdag 21 november aanwezig bij de tweede ANWB AutoMaatje Coordinatorendag. 

Meer dan 100 ANWB AutoMaatje coördinatoren, matchmakers en andere vrijwilligers waren donderdag 21 november aanwezig bij de tweede ANWB AutoMaatje Coordinatorendag. Wederom was het ANWB hoofdkantoor te Den Haag het decor.

Tijdens het programma werd iedereen bijgepraat over de ontwikkelingen bij ANWB AutoMaatje, waaronder de klinkende cijfers die in 2019 bereikt worden. ANWB AutoMaatje is inmiddels op meer dan 200 locaties actief. De 2.000 vrijwilligers hebben meer dan 90.000 ritten verzorgd.

Rondleidingen

Tevens was er gelegenheid om nader kennis te maken met de ANWB. Zo konden ze een kijkje nemen bij Verkeersinformatie, de Alarmcentrale en vertelde Verenigingshistoricus Hans Buiter over de avonturen van de ANWB in de afgelopen 135 jaar.

Afscheid

Tot slot was er gelegenheid om afscheid van de grondlegger van ANWB AutoMaatje te nemen. Gerard van den Bos is aan zijn welverdiende pensioen begonnen.

De datum voor de volgende Coordinatorendag is ook bekend: donderdag 19 november 2020.