ANWB AutoMaatje Coördinatorendag groot succes

100 ANWB AutoMaatje coördinatoren en vrijwilligers waren vorige week aanwezig bij de eerste ANWB AutoMaatje Coördinatorendag op het ANWB hoofdkantoor. De dag stond in het teken van sociale ontmoetingen, kennis delen en rondleidingen langs verschillende ANWB bedrijfsonderdelen.

Programmamanager ANWB AutoMaatje Matthijs de Winter: “ANWB AutoMaatje is een groot succes. We bestaan pas twee jaar en draaien in 40 gemeenten al op 125 locaties in het land. De coördinatoren en vrijwilligers werken elke dag weer enthousiast aan het succes van AutoMaatje. Deze groep wordt steeds groter. Samen met hen hebben we dit jaar ruim 31.000 ritten verzorgd. Als dank voor hun inzet hebben we al deze mensen uitgenodigd om nieuwe ontwikkelingen binnen ANWB AutoMaatje te bespreken en nader kennis te maken met andere projecten binnen ANWB Betrokken.”

Rondleidingen

Om alle coördinatoren de gelegenheid te geven de ANWB beter te leren kennen, stonden drie rondleidingen op het programma: bij Verkeersinformatie, de Alarmcentrale en 135 jaar ANWB, Verenigingshistoricus Hans Buiter vertelde de groep over de avonturen van de ANWB.