Veelgestelde vragen

Winactie 135 jaar ANWB

Doe je mee of wil je meedoen aan de jubileumwinactie van de ANWB en heb je hierover nog vragen? We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet.

In totaal worden er bijna 3.000 prijzen weggeven: van een groepsreis voor twee personen naar Java & Bali, een dag meerijden met de Wegenwacht en toegangstickets voor GaiaZOO. Voor het complete overzicht verwijzen we je naar anwb.nl/135jaar.

 

Je kunt vanaf 5 juli tot en met 30 september 2018 meedoen aan de jubileumwinactie. 

Alleen mensen die lid zijn van de ANWB kunnen meedoen aan de winactie. Daarnaast zijn werknemers van de ANWB, aan haar gelieerde ondernemingen en ondernemingen waar zij met betrekking tot de prijsvraag mee samenwerken, uitgesloten van deelname aan deze actie.

 

Jazeker. Als partner ben je ook lid van de ANWB en heb je een eigen lidmaatschapsnummer. Je kunt dus gewoon een gooi doen naar een van de prijzen.

Meedoen is simpel: ga naar anwb.nl/135jaar, vul je lidmaatschapsnummer, achternaam en e-mailadres in en accepteer de actievoorwaarden. Vervolgens doe je mee.

Je ontvangt geen aparte mail die jouw deelname bevestigt. Nadat je online het inschrijfformulier hebt ingevuld en ingestuurd, verschijnt in je scherm je bevestiging. 

 

Nee, je kunt je voorkeur voor een bepaalde prijs niet aangeven. Meedoen betekent dat je kans maakt op één van de 3.000 prijzen. 

Op zoek naar je lidmaatschapsnummer? Je vindt 'm op de lidmaatschapspas, in de rechterbovenhoek van de correspondentie van de ANWB of in Mijn ANWB direct na het inloggen.

De winnaars worden getrokken door een onpartijdig, gespecialiseerd computerprogramma.

De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht via telefoon, e-mail of post  woensdag 10 oktober 2018.

De kansspelbelasting zal door de ANWB worden betaald. 

We vinden het natuurlijk erg jammer dat je je lidmaatschap hebt opgezegd! Omdat we het feestje niet willen verpesten, ding je nog gewoon mee en maak je kans op 1 van de mooie prijzen. Uiteraard hopen we je snel weer als lid te mogen verwelkomen.

Wanneer je hebt gewonnen en je kunt geen gebruikmaken van de prijs, is het niet altijd mogelijk om de prijs over te dragen aan een ander.

Of dit wel of niet kan, is in de actievoorwaarden, per prijs, gedefinieerd.

Heb je een vraag die er niet tussen staat, neem dan contact met ons op via 135jaar@anwb.nl