Gratis ontbijt bij P&O Ferries

Gratis ontbijt bij P&O Ferries

 • Comfortabele ferryovertochten
 • De beste vertrek-en aankomsttijden
Gratis ontbijt

Gratis ontbijt bij P&O Ferries

P&O Ferries heeft voor jou als ANWB-lid een exclusief aanbod. Op een overtocht van Rotterdam-Hull of Zeebrugge-Hull ontvang je nu een gratis ontbijt voor twee personen ter waarde van € 27,30.

Ben je toe aan een korte break? Boek dan één van de overtochten van P&O Ferries. Boek bijvoorbeeld een mini cruise van drie dagen. Verblijf twee nachten aan boord en geniet van één dag in Engeland om York of Hull te ontdekken. P&O Ferries regelt het vervoer en als ANWB-lid ontvang je ook een gratis ontbijt op de heenweg voor twee personen. Zo kun je er meteen tegenaan bij aankomst. Dit Ledenvoordeel is exclusief voor ANWB-leden en geldig op alle overtochten op de routes Rotterdam-Hull en Zeebrugge-Hull.

Heb je plannen om naar het zuiden van Engeland af te reizen? Overweeg dan de overtocht Calais-Dover. Nu met gratis priority boarding voor ANWB-leden! Bekijk hier de aanbieding.

Hoe werkt het?

Boeken is heel eenvoudig en je hebt de keuze om zowel online als telefonisch te boeken.

 • Online: Boek de gewenste overtocht inclusief ontbijt. Vul aan het einde van het boekingsproces, op de samenvattingspagina in het veld "heb je een Evoucher" de code NSBFST-18 in (dus niet op de plaats van kortingscode aan het begin van het boekingsproces). Daar wordt automatisch de korting verrekend.
 • Telefonisch: Bel het callcenter (010-714 54 64), houdt je ANWB-lidmaatschapsnummer bij de hand en vermeld bij de boeking direct dat je ANWB-lid bent en je lidmaatschapsnummer. Maak de gewenste boeking, voeg aan de boeking ontbijt voor twee personen op de heenreis toe. Vermeld ook hier de Evouchercode NSBFST-18. Dan wordt de korting verrekend.

Je betaalt als ANWB-lid geen telefonische boekingstoeslag (à € 6,-). P&O Ferries staat je graag te woord!

Voorwaarden

 • Het "gratis ontbijt" ANWB Ledenvoordeel is van toepassing op de Rotterdam/Zeebrugge-Hull route en geldig op reizen t/m 30 december 2018. Zowel op minicruise tickets als op kort verblijf en lang verblijf retourovertochten waar ontbijt wordt bijgeboekt.

 • Aanbieding is op basis van beschikbaarheid.

 • Deze actie is niet geldig in combinatie met actie "gratis priority boarding".

 • Dit ANWB Ledenvoordeel is geldig bij telefonische boekingen (010-714 5464) en op online boekingen.

 • ANWB-leden betalen geen telefonische reserveringskosten à € 6,-.

 • Laat je ANWB-lidmaatschapspas zien bij het inchecken.

 • Bij het niet kunnen tonen van je lidmaatschapspas of het niet kunnen tonen van ANWB-lidmaatschap, wordt de toegepaste korting alsnog in rekening gebracht.

Rotterdam/Zeebrugge-Hull: optimaal genieten

Je vakantie begint direct zodra je aan boord stapt. Houd je van entertainment, lekker eten, een drankje, goede nachtrust en een comfortabel verblijf op zee? Dan kies je voor de overtocht Rotterdam-Hull of Zeebrugge-Hull. Deze nachtelijke overtocht naar Hull duurt circa 11 uur (afhankelijk van de vertrekplaats) en biedt een overnachting in één van de vele verschillende cabins. Met een vroege aankomst in Hull kun je de dag uitgerust beginnen en optimaal genieten van je verblijf in Groot-Brittannië.

Andere routes

Heb je plannen om naar het zuiden van Engeland af te reizen? Overweeg dan de overtocht Calais-Dover. Deze overtocht duurt slechts 90 minuten en is zeer aantrekkelijk geprijsd. ANWB-leden kunnen op deze route gebruik maken van gratis priority boarding.

Meer informatie

Overweeg je om een oversteek te maken naar het bruisende Ierland, dan kun je als ANWB-lid ook gebruik maken van gratis priority boarding.

Meer informatie