Korting bij Landal GreenParks
Tot 30,- korting*

Korting bij Landal GreenParks

 • Tot € 30,- extra korting* op geselecteerde parken
 • Gratis wandel- en fietsroutes
 • Gratis rugzak met lekkers
Zoek een park

Korting bij Landal GreenParks

Ruim 16.000 tevreden ANWB-leden gingen je voor

Genieten van een heerlijke wandeling, sportieve fietstocht door de mooie omgeving of van een rustige dag bij je comfortabele accommodatie. Bij Landal GreenParks ontdek je wat groen kan doen. En als ANWB-lid krijg je korting op de actuele huurprijs en ontvang je gratis extra’s.

Uitgelicht: Landal Veluwe

Verblijf in een van de vakantieparken van Landal op de Veluwe. Hier wandel je samen met je gezin door dit prachtige Nederlandse natuurgebied en sta je oog in oog met groot en klein wild.

Zoek en boek

Tot € 30,- extra korting* + gevulde rugzak

Als ANWB-lid ontvang je tot € 30,- extra korting* op de actuele huurprijzen. Dit geldt op een aantal geselecteerde parken van Landal GreenParks in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Verder ontvang je ook een fiets- en wandelkaart, fiets- en wandelroutes en een rugzakje met lekkers. 

De groene prijs op de boekingspagina laat de prijs zien inclusief je ANWB Ledenvoordeel.

Zoek en boek

Over Landal GreenParks

Op de bungalowparken van Landal GreenParks is genoeg te beleven voor het hele gezin. Geniet van een heerlijke maaltijd in het restaurant of kies voor een ontspannende wellnessbehandeling. Kinderen spetteren in het zwembad of vermaken zich in de Bollo Club. Er zijn genoeg faciliteiten voor een rustgevende of juist actieve vakantie.

 • Het ANWB Ledenvoordeel is geldig op de actuele huurprijs en komt bovenop de eventueel geldende korting die Landal biedt. Het ANWB Ledenvoordeel wordt automatisch verrekend op de website van Landal en staat weergegeven met een groen bedrag.
 • De korting is alleen geldig voor boekingen gemaakt voor 1 november 2019.
 • De extra korting geldt alleen op online boekingen en kan niet achteraf aan de balie van Landal GreenParks verrekend worden.
 • De extra korting geldt alleen op nieuwe reserveringen.
 • De extra korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen, spaarprogramma’s, all-in arrangementen of acties.
 • Uitbetaling in contanten of vergoeding anderszins is niet mogelijk.
 • De rugzakjes zijn gevuld voor twee personen, indien je met drie of vier personen komt, ontvang je dus twee rugzakjes.
 • De beschikbaarheid voor deze extra korting is beperkt en kan bovendien per park, type accommodatie en/of aankomstdatum verschillen.
 • Minimale huurprijs na korting bedraagt € 99,- (exclusief bijkomende kosten).
 • Geldt niet op campingverblijven.
 • Bij aankomst wordt gevraagd je lidmaatschapspas te tonen. 
  Tip: met de ledenvoordeel app heb je altijd je digitale lidmaatschapspas bij de hand.
 • Genoemde aanbieding heeft uitsluitend betrekking op de huurprijs (incl. btw) en niet op bijgeboekte extra's, reserveringskosten per reservering (€ 25), bedlinnen (verplicht, max. € 7,95 p.p.) en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park). Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden

Zoek en boek

Nog meer Ledenvoordeel bij Landal GreenParks

Vanaf heden kunnen ANWB producten ook worden aangeschaft in de shop van Landal park Heihaas in Putten, met ANWB Ledenvoordeel natuurlijk! Het assortiment varieert van rugzakken en paraplu's tot handige en veilige accessoires voor op de fiets.

Download de Bollo app

Op de meeste parken van Landal GreenParks kunnen kinderen kennis maken met Bollo. Deze vriendelijke beer loopt door het park en is altijd bereid om kinderen een hand of knuffel te geven. Bollo heeft ook zijn eigen tv-serie, alle afleveringen kunnen kinderen terugkijken in de Bollo app. In de gratis app kunnen kinderen ook tal van spelletjes spelen, verhaaltjes lezen en meer.

Meer informatie over Bollo en de app