Ledenvoordeel op vakantie

Ledenvoordeel op vakantie

Waar ga jij dit jaar op vakantie? Als ANWB-lid krijg je in binnen- en buitenland veel voordeel!

Zowel in Nederland als in het buitenland profiteer je van Ledenvoordeel. Je krijgt bijvoorbeeld voordeel bij autoverhuurders, cafés en restaurants, hotels en uitjes:

  • Voor sommige voordelen kun je direct online je kaartjes bestellen via Land van ANWB. 
  • Bij andere voordelen laat je op locatie je ANWB-lidmaatschapspas zien en vermeld je Show your Card. Op de achterzijde van je pas staan de clubcode en het Show your Card-logo vermeld.

Vind hier jouw voordeel per land

Frankrijk

Frankrijk

Ga je dit jaar op vakantie in Frankrijk? Als ANWB-lid krijg je korting bij o.a. Disneyland Paris, natuurpark Puy du Fou en diverse hotels!

Duitsland

Duitsland

ANWB-leden profiteren van voordelen op attractieparken als Movie Park Germany en Phantasialand en diverse andere excursies in Duitsland.

Italië

Italië

Op vakantie in Italië dit jaar? Als ANWB-lid krijg je voordeel op boottochten, autosport en diverse culturele activiteiten in onder meer Rome, Genua en Venetië!

Rest van Europa

Rest van Europa

Op vakantie in België, Oostenrijk, Spanje of Zwitserland? Als ANWB-lid ontvang je korting op diverse activiteiten en excursies in deze landen.

Nederland

Nederland

Blijf je in Nederland deze zomer? Ook dan profiteer je van mooie kortingen op verschillende attractieparken, activiteiten en musea.

Buiten Europa

Buiten Europa

Ga je buiten Europa op vakantie? Bekijk dan hier van welke voordelen je nog meer kunt profiteren met het Show your Card!-programma.