Maatregelen coronavirus Zooparc Overloon

ZooParc Overloon volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

ZooParc Overloon

25% korting

Op avontuur tussen de dieren in ZooParc Overloon.

ZooParc Overloon

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Tijdens de expeditie voer je opdrachten uit om de reis te voltooien. Maar pas op, want de leeuwen liggen op de loer…

Oog in oog met de dieren

Op de plattegrond ontdek je met welke bijzondere diersoorten je kennis kunt maken in de verschillende expeditiegebieden. Ook kun je elke dag genieten van diverse voederpresentaties. Sta jij vooraan als de pinguïns een lekker visje krijgen? En ben jij erbij als de leeuwen en tijgers gevoerd worden?

Avonturenpaadjes

Zin om te klimmen en klauteren? Wijk dan af van de hoofdroute en neem de avonturenpaadjes. Deze sluippaadjes maken een bezoek aan ZooParc extra avontuurlijk. En daarnaast kunnen kinderen zich lekker uitleven in de grote speeltuin!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij ZooParc Overloon. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar ontvangen gratis toegang. Let op: in verband met de coronamaatregelen dien je bij het plaatsen van de reservering op de website van ZooParc Overloon ook aan te geven of er kinderen t/m 2 jaar meekomen
  • Vooraf dien je een uitrijkaart aan te schaffen als je met de auto komt. Deze is op de website van ZooParc Overloon te bestellen tijdens het maken van een reservering.

Coronamaatregelen ZooParc Overloon

Geopend vanaf: 25 mei 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Horecagelegenheid is voorzien van afhaallocatie
Overige maatregelen: https://www.zooparc.nl/coronavirus/

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan ZooParc Overloon met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Overloon voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.