advertentie

Zeilschip Eendracht

Rotterdam
 
Deel jouw ervaring met anderen! Schrijf de eerste review
 

Koop je ticket voor Zeilschip Eendracht met €18,50 korting

€ 18,50 korting

Op een dagtocht met Zeilschip Eendracht vaar je minimaal 2 uur heen en 2 uur terug over de Nieuwe Waterweg. Je gaat een aantal uur zeilen en het diner vindt al varend plaats.

Let op: tickets zijn uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.

Leef je uit met het hijsen van de zeilen, sta aan het roer of zoek een relaxte plaats uit aan dek en geniet van het zeilen op zee. 

Programma
Vanaf 9.30 uur kan er ingecheckt worden, om 10.15 uur vertrekt het schip. Na het welkomstwoord van de schipper wordt er koers gezet naar zee. De lunch bestaat uit een soep van de dag met een uitgebreid buffet van verschillende broodjes, belegsoorten en salades. Steek de handen uit de mouwen en help mee met het hijsen van de zeilen. Ook op de brug valt er van alles te zien, neem het roer in handen en stuur dit 60 meter lange schip over de Noordzee. Aan het einde van de dag heb je niet alleen zeebenen, maar kan je ook genieten van een welverdiende Captains dinner. Rond 19.00 uur ben je weer terug aan wal.

Inbegrepen: welkom aan boord met koffie of thee en een lekkere koek, uitgebreid lunchbuffet, een echt Captains dinner, onbeperkt koffie en thee, snack.
Niet inbegrepen: overige drankjes, souvenirs. Souvenirs zijn aan boord te koop tegen contante betaling (pinnen is niet mogelijk).

Voorwaarden
Dagtochten zijn voor personen van 8 tot 80 jaar, mits je over een goede gezondheid beschikt. Bij minder dan 60 personen gaat de tocht niet door, je wordt hier tijdig over geïnformeerd. Het is belangrijk dat mensen die meevaren goed ter been zijn, het is helaas niet mogelijk om met een rolstoel aan boord te komen. Ieder kind onder de 15 jaar moet onder begeleiding zijn van een volwassene. Iedereen van 8 tot 15 jaar, kleiner dan 1.40 meter is verplicht tot het dragen van een reddingsvest, deze zijn aan boord beschikbaar.


Kenmerken van Zeilschip Eendracht
Senioren, Groep volwassenen
Zeilschip EendrachtSeniorenGroep volwassenen

Klantenbeoordeling Zeilschip Eendracht

 
(0 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Prijzen en tickets

leden
Dagtocht zondag 17 juni, dinsdag 26 juni of zondag 1 juli - volwassene vanaf 26 jaar van € 117,50 voor
€ 99,
-
Dagtocht zondag 17 juni, dinsdag 26 juni of zondag 1 juli - 8 t/m 25 jaar voor
€ 58,
75
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 17 juni 2018
te gebruiken t/m 1 juli 2018
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Zeilschip Eendracht. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via iDeal of Creditcard. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dien je te printen en mee te nemen naar Zeilschip Eendracht. Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. Bij minder dan 60 personen gaat de dagtocht niet door, je wordt hier tijdig over geïnformeerd. Mensen die meevaren moeten goed ter been zijn. Ieder kind onder de 15 moet onder begeleiding zijn van een volwassene. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek op de gekozen datum.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden. Tickets gaan 2 weken voor aanvang van de vaardatum uit de verkoop. De tickets zijn geldig voor een bezoek op de gekozen datum.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch


Suggesties


Geen foto

Uitkuren in de Kurenpolder

Hank
(0 beoordelingen)
Op een steenworp afstand van nationaal park De Brabantse Biesbosch ligt De Kurenpolder Recreatie. Hier zijn ruime campingplaatsen en vakantiechalets met een groot subtropisch zwembad, en: een hele lange waterglijbaan.
Geen foto

Lichtschip 12 Noordhinder

Hellevoetsluis
(0 beoordelingen)
Bezoek het museumschip dat ooit dienst deed als navigatiepunt voor schippers.
Geen foto

Zeehondenopvang A Seal

Stellendam
(0 beoordelingen)
Goeree-Overflakkee is echt bijzonder.
Geen foto

Museum Rijswijk

Rijswijk
(0 beoordelingen)
Museum Rijswijk is zeker een bezoek waard en is te vinden in een herenhuis uit de 18e eeuw. Dit prachtige huis ligt in het hartje van Oud-Rijswijk. Museum Rijswijk organiseert acht tentoonstellingen per jaar. Zij gaan over beeldende kunst of historische onderwerpen.