advertentie

Zeeuws maritiem muZEEum

Vlissingen
 
Deel jouw ervaring met anderen! Schrijf de eerste review
 

Profiteer van 20% korting op een bezoek aan Zeeuws Maritiem muZEEum

20% korting

 • alttekst

Een museum voor het hele gezin!

Let op: de tickets zijn alleen verkrijgbaar via deze website en niet via de ANWB-winkel.

In het muZEEum kun je het maritieme heden en verleden van Zeeland zien, horen, ontdekken en ervaren. Je treedt letterlijk in de voetsporen van roemruchte zeehelden als Michiel de Ruyter. Precies op deze plek werd historie gemaakt. Hier hoor je de verhalen over rijkdom en avontuur, over verlies en gevaar.
Kinderen vinden het muZEEum leuk en spannend; er is van alles te ontdekken en er zijn spelletjes en speurtochten.
Van april t/m oktober zijn de Kazematten ook geopend. In deze donkere, spannende ruimtes direct aan zee is het niet moeilijk terug te reizen naar de tijd van Napoleon. De zilte geur, het vocht in de muren en de boeiende presentatie helpen nog een handje.

VOC-schatten
Het muZEEum heeft een van de grootste collecties voorwerpen afkomstig uit VOC-schepen. Het zijn de stille getuigen van het leven aan boord. Luizenkammetjes, scheergerei en tandenborstels vertellen over de hygiëne aan boord. Borden, bestek, bekers en flessen wijn (met de wijn er nog in!) laten zien wat de bemanning at en dronk. Er zijn zwaarden, zilveren en gouden munten. Dus stap aan boord!

Toegankelijkheidscheck
In oktober en november 2014 checkten én adviseerden 46 ANWB Vrijwilligers het Zeeuws Maritiem MuZEEum op het gebied van toegankelijkheid en gastvrijheid voor minder mobiele bezoekers. De rapportcijfers hiervoor komen uit op gemiddeld 8,3 en 8,7.
"Afzetten kan voor de deur en parkeren op korte loopafstand. Er kwam tijdens ons bezoek een vrijwilliger vragen of we alles konden vinden, erg prettig.”
(ANWB Vrijwilliger, november 2014)


Kenmerken van Zeeuws maritiem muZEEum
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Rolstoel vriendelijk, Educatief, Kinderfeestjes, Musea, Architectuur
Zeeuws maritiem muZEEumGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkEducatiefKinderfeestjesMuseaArchitectuur

Klantenbeoordeling Zeeuws maritiem muZEEum

 
(0 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Prijzen en tickets

leden
Volwassene (vanaf 18 jaar) van € 10,50 voor
€ 8,
40
Kind (4 t/m 17 jaar) van € 5,- voor
€ 4,
-
Kinderen t/m 3 jaar gratis entree
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 5 januari 2020
te gebruiken t/m 5 januari 2020
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Zeeuws maritiem muZEEum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via iDEAL of Creditcard. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dien je te printen en mee te nemen naar Zeeuws maritiem muZEEum. Let op: de tickets zijn alleen via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkels.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Op reeds gekochte e-tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. E-tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De e-tickets zijn niet om te wisselen voor e-tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De e-tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek tot en met 5 januari 2020.

Geldigheid
De e-tickets kunnen bij de ANWB besteld worden tot en met 5 januari 2020, 12.00 uur. De e-tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek tot en met 5 januari 2020.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,50

Praktisch

  Adres

 • Nieuwendijk 114381bvVlissingen Zeeuws maritiem muZEEum Vlissingen
  Nieuwendijk 11
  4381bv Vlissingen
  Plan uw route

  Contact

  Bel 0118- 41 24 98
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens schoolvakanties open van maandag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Op nieuwjaarsdag en 1e kerstdag gesloten. Kijk voor de afwijkende tijden op de website. Eerste 3 uur gratis parkeren aan de Koningsweg.

  Openingstijden

  Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
  Tijdens schoolvakanties open van maandag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
  Op nieuwjaarsdag en 1e kerstdag gesloten.
  Kijk voor de afwijkende tijden op de website.
  Eerste 3 uur gratis parkeren aan de Koningsweg. Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto

Trekpaardenwereld Nortier-Buijze

Oostburg
(0 beoordelingen)
Hier kun je niet alleen paardenmelk proeven en ontdekken hoe het wordt geproduceerd, maar ook zelf een ritje maken door het mooie polderlandschap.
Geen foto

Fruitteeltmuseum

Kapelle
(0 beoordelingen)
Het Fruitteeltmuseum vertelt meer over de geschiedenis en de cultuur van de fruitteelt, vanaf de Romeinse tijd tot het heden.
Geen foto

Museum Het Bolwerk

IJzendijke
(0 beoordelingen)
De Staats-Spaanse Linies zijn militaire verdedigingswerken uit de Tachtigjarige Oorlog. Ze vormen de kern van het museumverhaal van Het Bolwerk.
Geen foto

Berkenhof Tropical Zoo

Kwadendamme
(1 beoordeling)
In de Kwadendamse mini jungle van Berkenhof Tropical Zoo valt er een hoop te beleven!