Coronamaatregelen Zeehondencentrum Pieterburen

Zeehondencentrum Pieterburen volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.

Zeehondencentrum Pieterburen

€ 1,50 korting

Kom zeehonden kijken bij Zeehondencentrum Pieterburen!

Zeehondencentrum Pieterburen

Met een bezoek aan het Zeehondencentrum in Pieterburen breng je een bezoek aan een echt zeehondenziekenhuis! In Pieterburen vind je dieren die in de problemen zijn gekomen en hier worden behandeld en verzorgd door specialisten en vrijwilligers. In het Zeehondencentrum leer je, aan de hand van diverse activiteiten, meer over de zeehond en zijn leefgebied: de Waddenzee. 
Dankzij de bezoekers van het Zeehondencentrum is het voor het team mogelijk dag en nacht klaar te staan voor dieren in nood. Jouw bezoek is dus heel belangrijk voor de zeehonden en het Zeehondencentrum!

Let op: vanwege de maatregelen rondom het coronavirus zijn er momenteel geen extra activiteiten zoals rondleidingen achter de schermen.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je ticket enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Let op: je hebt vanaf het gekozen tijdslot 30 minuten de tijd om je bij de ingang te melden met jouw ticket.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.

Coronamaatregelen Zeehondencentrum Pieterburen

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.