Maatregelen coronavirus World of Dinos

World of Dinos volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

World of Dinos

20% korting

De grootste dino expo van Europa is van 4 juli t/m 30 augustus in de Jaarbeurs Utrecht!

Bij World of Dino's sta je oog in oog met meer dan 80 levensechte, bewegende dinosaurussen die op ware grootte worden tentoongesteld. Huiver bij brullende T-Rexen en ervaar de verpletterende schoonheid van onder meer de Brachiosaurus en Triceratops. De decors van de expo passen bij de natuurlijke leefomgeving van de dino's. Interactieve elementen worden gecombineerd met realistische dino-modellen en een grote kidszone. World of Dinos is onderverdeeld in verschillende werelden en de tentoonstelling is met 9.000 vierkante meter uniek van omvang.

Ga op speurtocht langs de verschillende dino's, kijk een documentaire over de bijzondere dieren in de bioscoop en maak een ritje op een dino! Daarnaast kunnen kinderen op zoek naar fossielen in de opgravingen met zand.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij World of Dinos. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen tot en met 2 jaar oud krijgen gratis toegang tot World of Dinos. Je dient echter wel een ticket aan te schaffen voor kinderen t/m 2 jaar i.v.m. de huidige eisen voor wat betreft bezoekersaantallen.
  • World of Dinos houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Kom niet naar World of Dinos als iemand in jouw huishouden last heeft van verkoudheid, koorts/verhoging, loopneus, keelpijn en/of hoest. Met het aanschaffen van een ticket verklaar je je aan deze regel te houden.

Wij bieden voor World of Dinos twee verschillende tickets aan:

  • Tickets geldig op Doordeweekse dagen
  • Tickets geldig op Weekend dagen

Coronamaatregelen World of Dinos

Geopend vanaf: 4 juli 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen:  

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan World of Dinos met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Utrecht voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.