World of Dinos

20% korting

Bekijk tijdens de kerstvakantie de grootste dino expo van Europa in EXPO Greater Amsterdam!

Bestel hier tickets voor World of Dinos EXPO Greater Amsterdam

Levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Expo Greater Amsterdam (voorheen Expo Haarlemmermeer) tijdens de kerstvakantie, van 10 december 2022 t/m 15 januari 2023. World of Dinos is de grootste reizende Dino Expo van Europa. De attractie is compleet vernieuwd en geschikt voor de hele familie. Interactieve elementen combineren de tentoonstelling met realistische dino modellen en een grote ‘kidszone’. Je stapt letterlijk een andere wereld in.

Levensgrote dinosaurussen

De expo is fors uitgebreid en nóg spectaculairder gemaakt dan voorheen. De omvang van de tentoonstelling is met 10.000 vierkante meter enorm en met geen enkele andere expo te vergelijken. Dertig technici transformeren de expohallen naar een waar 'jurassic park'. Aan de creatie van de tentoonstelling is veel aandacht besteed door deskundigen, van de verhaallijn tot aan de effecten.

World of Dinos is onderverdeeld in werelddelen waar je oog in oog komt te staan met dinosaurussen die op ware grootte in op maat gemaakte decors tentoongesteld zijn. De dino's bewegen zelfs en maken geluid! Denk aan een brullende T-Rex en de razendsnelle Velociraptor. 

Het ultieme uitje voor ouders en kinderen

De expo is educatief en geschikt voor alle leeftijden. Naast dino modellen zijn er speurtochten, een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden en je kunt ook een ritje maken op een dino! Kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar fossielen in de opgravingen met zand. 

Bestel hier tickets voor World of Dinos EXPO Greater Amsterdam

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor World of Dinos met 20% korting, in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan vragen we je om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€0,60 p/m)).


Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt via Eventim tickets voor een bepaalde bezoekdatum en tijd. 
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of voor te reserveren.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Een bezoek aan World of Dinos duurt gemiddeld anderhalf uur. Er is geen maximale verblijfduur, je kunt zolang je wilt blijven.
  • World of Dinos is mindervalidevriendelijk. Alle paden binnen World of Dinos zijn toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen.
  • Het is niet toegestaan om eigen meegebrachte voedselwaren te nuttigen. Bij World of Dinos is er horecagelegenheid aanwezig waar een ruim assortiment wordt aangeboden.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan, maar hulphonden zijn van harte welkom.