De leukste uitjes in wintersfeer

Het is weer winter! Of je nu liever lekker warm binnen blijft of juist met het gezin naar buiten gaat voor een winterse wandeling. Het is een tijd om heerlijk samen door te brengen! Glühwein, kaarsjes, een warme sjaal, gezelligheid en warme chocolademelk zorgen voor de ultieme wintersfeer.

Ook al ligt er geen sneeuw en kan je niet schaatsen op de sloten, er valt genoeg te beleven deze winter! Het Land van ANWB heeft een overzicht gemaakt met de leukste winterse uitjes, waarvan veel met korting te bestellen. Binnenblijven deze winter? Dacht het niet!

De Winter Efteling

Kom tijdens de winter naar de Wereld vol Wonderen, waar talloze twinkelende lichtjes jou leiden in een wereld waar sprookjes tot leven komen. In heel het attractiepark hangt een sprookjesachtige sfeer waardoor je de wereld om je heen even vergeet. Geniet samen van een heerlijk dagje uit in de ultieme wintersfeer!

Bezoek de Winter Efteling

Skidôme Rucphen IJskarten

Het normale karten ken je vast wel, met karts over een autobandencircuit scheuren. Maar wat dacht je van karten op echt ijs? Bij ijskarten draait het niet zozeer om snelheid zoals het bij het normale karten, maar het gaat vooral om behendigheid aangezien jouw kart alle kanten op glijdt. IJskarten is een heel cool uitje!

Kom ijskarten bij Skidôme Rucphen

Schaatsbaan Rotterdam

It giet voorlopig nog niet oan.. Maar ook als het niet vriest, kan je naar hartenlust schaatsen bij Schaatsbaan Rotterdam. Deze overdekte schaatsbaan is de grootste en gezellligste pop-up ijsbaan ter wereld.

Bezoek Schaatsbaan Rotterdam

Attractiepark Toverland

Toverland in de winter is in één woord: genieten! Uit de Oostenrijkse Biergarten klinkt Tiroolse jodelmuziek terwijl je met een bobslee van de Maximus Blitz Bahn af gaat. Vervolgens kan jij je in het overdekte Land van Toos helemaal uitleven op de glijbanen, achtbaan en speeltoestellen. En sluit de dag heerlijk af met een kop warme chocolademelk.

Beleef winterpret in Toverland

SnowWorld

Zeg je winter dan zeg je wintersport. Heb je geen zin om uren in de auto te zitten voordat je eindelijk van de besneeuwde pistes af kan? Breng dan een bezoek aan SnowWorld Landgraaf of SnowWorld Zoetermeer! Met verschillende pistes en krakend verse sneeuw doet het niet onder voor de wintersportbestemmingen. En ook bij SnowWorld kan je na afloop gezellig après-skiën.

Kom naar SnowWorld