Wintercircus Pallasso

Ledenvoordeel oplopend tot €45,- korting op een Familieticket!

Laat je betoveren door Wintercircus Pallasso. The Magical Winter Edition!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Wintercircus Pallasso 

Treed binnen in de wondere wereld van ‘Het Circus’:

Kom naar de Brabantse provinciehoofdstad voor het enige echte Brabants wintercircus en geniet van de bourgondische gastvrijheid, die kenmerkende circussfeer en alles wat daarbij hoort én van een keur aan nationale en internationale artiesten. Treed binnen in de wondere wereld van ‘Het Circus’: een beleving die zijn weerga niet kent.

Wintercircus Pallasso

In een wervelende en betoverende show streelt wintercircus Pallasso de harten van jong en oud met een programma vol spanning, sensatie en humor. Dat gebeurt in een herkenbare circussfeer, nostalgisch maar toch modern. Het samenspel in de piste tussen artiesten, acrobaten, dieren, jongleurs en de Pallasso clowns maakt van een voorstelling een ware belevenis.

Waar en wanneer

Wintercircus Pallasso strijkt van 17 december 2021 tot en met 9 januari 2022 voor een serie bruisende theater voorstellingen neer op P2 bij het Sportiom exclusief in ’s-Hertogenbosch: The Magical Winter Edition!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Wintercircus Pallasso

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Wintercircus Pallasso met ledenvoordeel, in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • Kinderen van 0 tot 2 jaar mogen gratis naar binnen, mits zittend op schoot.
  • Familieticket is Incl. 1 drankje en zakje popcorn per persoon. 
  • Buggy's, kinderwagens, rollators en elektrische scooters mogen op last van de brandweer tijdens de circusvoorstelling niet binnen staan. Hiervoor is een aparte plek beschikbaar. Volg de aanwijzingen van het personeel om hier te komen.
  • De locatie beschikt over een eigen parkeerterrein met parkeersysteem. Je dient in bezit te zijn van een uitrijdkaart die uitsluitend te verkrijgen is bij de kassa van Wintercircus Pallasso. Uitrijkaarten kosten € 6,00.
  • Er is een beperkt aantal rolstoelplaatsen per voorstelling beschikbaar. Deze zijn uitsluitend te reserveren via ons contactformulier. Voor rolstoelgebruikers met maximaal 1 begeleider hanteert Wintercircus Pallasso het aangepaste tarief van € 70,00 inclusief servicekosten, voor een plaatsje in de loge.
  • Foyertent met restauratievoorziening is geopend vanaf een uur voor aanvang, de speeltent zelf vanaf 30 minuten voor aanvang. 
  • Het meenemen van eigen eet- en drinkwaren is niet toegestaan!

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.