Winter Heerlijckheid

Tot € 3,50 korting

Beleef de magie van Winter Heerlijckheid op het betoverende Landgoed Warmelo te Diepenheim!

Bezoek de sfeervolle buitenfair Winter Heerlijckheid! 

Deze fair strijkt neer op Kasteel Warmelo in Diepenheim op 11, 12 en 13 november 2022. De mooie omgeving, het landgoed en kasteel zorgen voor een sfeervol decor. De duizenden twinkelende lichtjes en knisperende vuurkorven maken het ultieme wintergevoel compleet.

Inspiratie, shoppen en culinaire verrassingen

Struin langs de luxe pagodetenten waar ruim 100 standhouders hun mooiste producten presenteren. Shop warme wintermode, ontdek heerlijke, zelfgemaakte gerechten of neem een kijkje bij de diverse kunstpresentaties. Daarnaast vind je op Winter Heerlijckheid de mooiste huis- en tuindecoraties, van antiek en brocant tot aan trendy en modern! 
Geniet onder het genot van een kop warme koffie of Glühwein van de muziek op het terras. Ook kan je diverse workshops volgen en worden er leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd.

Sprookjessfeer

Winter Heerlijckheid vindt deels plaats op het geasfalteerde terrein en de buitenplaats van Landgoed Warmelo, maar ook op het weiland en in de oude boomgaard. Dus gooi je hakken uit en trek je laarzen aan! Als de avond valt, zorgen duizenden lichtjes voor een betoverende sprookjessfeer. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Het ANWB Ticket is geldig op één dag, niet het gehele weekend.
  • Je dient de ticket(s) geprint mee te nemen.
  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd, m.u.v. de tuinen/het park van het kasteel.
  • Tijdens Winter Heerlijckheid is een groot deel rolstoeltoegankelijk. De route die je kunt volgen voor het bezoeken van Winter Heerlijckheid, gaat over zowel geasfalteerd terrein maar ook deels over grindpad en kort gemaaid gazon en weiland. Laatstgenoemde paden zijn bij goede weersomstandigheden ook met een rolstoel begaanbaar. Ook is er een mindervaliden toilet aanwezig op het landgoed.
  • Je kunt gratis gebruik maken van de parkeervoorziening met jouw auto. Er is voldoende parkeergelegenheid. Volg hiervoor de aangegeven borden ter plekke en de aanwijzingen van de parkeerwachters. Voor navigatie, gebruik het adres: Borculoseweg, Diepenheim.
  • Op vertoon van een invalidenkaart is er de mogelijkheid te parkeren op een invalidenparkeerplaats, zodat er zo dicht mogelijk bij de entree geparkeerd kan worden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.