WILDLANDS

Tot € 10,- korting

WILDLANDS bestaat uit drie werelden: Jungola, Serenga en Nortica.
Land van ANWB

Jungola

Bepaal zelf hoe je deze mysterieuze, groene wereld vol prachtige dieren en spannende avonturen gaat ontdekken. Hoog in de lucht, via torens en touwbruggen? Of stap in de boatride over de Rimbula River en kom heel dicht langs acrobatische slingerapen en imposante olifanten. Of loop gewoon met je twee benen op het pad door het oerwoud.

Serenga

Avontuur, natuur en cultuur, in Serenga vind je het allemaal. Stap in de Serenga Safari en verken de uitgestrekte savanne met zijn giraffes, neushoorns en andere dieren. Hoog op de Leeuwenberg houdt de koning der dieren je in de gaten. In de verte doemt de verlaten Arena op, ooit gebouwd door mensen, nu het domein van de bavianen. Jouw reis brengt je langs dansende nijlpaarden en dwars door het gebied van de prairiedogs.

Nortica

Met deze expeditie duik je in een wereld van ruige rotsen en koude kusten. Maak kennis met dieren die zich perfect hebben aangepast aan het leven boven en onder water. Hier is de natuur de baas. Jouw route begint in de haven, waar je de pelsrobben en zeeleeuwen lenig door het water ziet schieten. De route leidt je dwars door het leefgebied van de pinguïns. Wel opletten: de dieren hebben voorrang!

Het navigatieadres voor het parkeerterrein P-Zuid van Q-park is Ermerweg 28, 7812 BG Emmen