advertentie

WILDLANDS

Emmen
 
(308 beoordelingen)
WILDLANDS  35308

Profiteer tot € 12,50 korting op een entreeticket van WILDLANDS

Tot € 12,50 korting

 • alttekst

In WILDLANDS reis je samen met je familie en vrienden – of beter gezegd expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne.

Maak een wereldexpeditie in één dag in WILDLANDS. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen. Nieuw vanaf voorjaar 2018: beleef een spectaculaire race door een mijn met een missie!

Jungola – Overleven in het oerwoud
Start je trektocht door de jungle in een overwoekerde tempel met honderden vlinders. Klim en klauter langs krokodillen en apen. Ontdek per boot Rimbula River; volg Jungle Trails; steek de rivier over langs zwemmende olifanten; houd je hoofd koel op het Koppensnellerspad en leer overlevingstips van Jim in zijn Jungleshow. 

Serenga – Stoere safaritocht
Verken het Dogondorp waar vlakbij een grote groep nijlpaarden leeft. Betreed de Bavianenarena en vind schatten in het zand. Leer Djembé spelen en stap in de Serenga Safari truck en spot neushoorns, gnoes en giraffen van héél dichtbij. Nieuw: Stap vanaf voorjaar 2018 met je familie en vrienden in één van de mijnkarretjes,  laat je naar een duizelingwekkende hoogte van 20 meter brengen en beleef een onvergetelijke race tegen elkaar door de oude mijn; een mijn met een missie!

Nortica – IJskoud onderzoek
Ontdek in het poolstation de ijsberen boven en onder water. Dompel je in de wonderlijke wereld van poolonderzoeker Mattie. Doe de duizelingwekkende 4D-testvlucht door het poolgebied met de Arctic 1; loop tussen pinguïns en zie in de Norticashow hoe de zeeleeuwen samenwerken met de onderzoekers. 

ANIMAZIA - Avontuur voor de kleinsten
Klimmen, klauteren en fun. In Animazia is van alles te doen. Het overdekte XL-speelparadijs zit vol verrassingen, zoals een klimparcours en aquaria met tropische vissen. Voor de allerkleinsten is er de Grote Avonturenshow van Neila & Babu.

Het navigatieadres voor het parkeerterrein P-Zuid van Q-park is Ermerweg 28, 7812 BG Emmen


Kenmerken van WILDLANDS
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Rolstoel vriendelijk, Dierentuinen
WILDLANDSGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkDierentuinen

Klantenbeoordeling WILDLANDS

 
(308 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneel
Beoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingen
Prijzen en tickets

leden
Entreeticket volwassenen vanaf 10 jaar, van € 30,- voor
€ 17,
50
Entreeticket kinderen (3 t/m 9 jaar) van € 27,50 voor
€ 17,
50
Entreeticket 65+ van € 28,- voor
€ 17,
50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

servicekosten € 0,50 p/ticket, max € 2,-

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 23 juni 2018
te gebruiken t/m 30 juni 2018
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot WILDLANDS. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via iDeal of Creditcard. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dien je te printen en mee te nemen naar WILDLANDS. Ben je niet in de gelegenheid om online te bestellen? Je kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2018. Excl. € 0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,00 per bestelling.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 23 juni 2018. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2018.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Actueel

31H Wildlands

16-5-2018  -  16-6-2018

De grote tropische kas van WILDLANDS, Rimbula, is verkozen tot mooiste Dierenverblijf van België en Nederland. Hiervoor heeft het park zojuist een Diamond ThemePark Award voor de eerste keer in ontvangst genomen. Ook eindigt WILDLANDS in de top 5 van de categorieën:  Beste Dierenpark Be/NL, Leukste Avontuur Be/NL, Beste Themamuziek Be/NL en Mooiste Park Be/NL.

31H Wildlands

16-5-2018  -  16-6-2018

De grote tropische kas van WILDLANDS, Rimbula, is verkozen tot mooiste Dierenverblijf van België en Nederland. Hiervoor heeft het park zojuist een Diamond ThemePark Award voor de eerste keer in ontvangst genomen. Ook eindigt WILDLANDS in de top 5 van de categorieën:  Beste Dierenpark Be/NL, Leukste Avontuur Be/NL, Beste Themamuziek Be/NL en Mooiste Park Be/NL.

Praktisch

  Adres

 • Raadhuisplein 997811 APEmmen WILDLANDS
  Raadhuisplein 99
  7811 AP Emmen
  Plan uw route

  Contact

  Bel 0591-850855
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Dagelijks van 10:00 - 17:00 uur.In de weekenden in mei en juni geopend van 10:00 - 18:00 uur. In juli en augustus geopend van 10:00 - 18:00 uur. Gesloten met oud & nieuw

  Openingstijden

  Dagelijks van 10:00 - 17:00 uur.
  In de weekenden in mei en juni geopend van 10:00 - 18:00 uur.
  In juli en augustus geopend van 10:00 - 18:00 uur.

  Gesloten met oud & nieuw Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto
€ 1,50 korting

Koninklijke Burgers Zoo

Arnhem
(55 beoordelingen)
Koninklijke Burgers’ Zoo is een internationaal bekend modern dierenpark in een bosrijke omgeving, waar dieren in een zo natuurlijk en groot mogelijke vrijheid leven.
Geen foto

Ouwehands Dierenpark

Rhenen
(8 beoordelingen)
Ouwehands Dierenpark Rhenen… Zoo avontuurlijk!
Geen foto
25% korting

Aviodrome

Lelystad
(7 beoordelingen)
De tijd vliegt bij Luchtvaart-Themapark Aviodrome
Geen foto

Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn
(2 beoordelingen)
Met het hele gezin naar Avonturenpark Hellendoorn: het ideale gezinsuitje!