advertentie

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Emmen
 
(100 beoordelingen)
WILDLANDS Adventure Zoo Emmen  3,155100

Koop een ticket voor WILDLANDS voor slechts € 20,-

€ 10,- korting

In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen reis je samen met je familie en vrienden – of beter gezegd expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne.

Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren, maak een trucksafari, een arctische 4D-ride en een spannende jungle-boottocht.

WILDLANDS: een werelds avontuur!
WILDLANDS is een compleet nieuw park waar natuur en avontuur op een overweldigende manier samenkomen. Wandel door de boomtoppen in het tropische oerwoud terwijl je de ringstaartmaki’s en olifanten bespiedt. Vind jezelf ineens terug tussen de zebra's en de leeuwen, sta neus aan neus met ijsberen onder water en ontdek de pinguïns. Zoek naar goud in de zinderende zon of maak een spannende reis boven én onder het ijs in het 4D-onderzoeksvoertuig.
 
Kom op expeditie in de onvergetelijke werelden van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en beleef het avontuur van je leven!

Let op: maximaal 5 tickets per lidmaatschapsnummer.


Kenmerken van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Rolstoel vriendelijk, Dierentuinen
WILDLANDSGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkDierentuinen

Klantenbeoordeling WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

 
(100 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneel
Beoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenMauritsz, 17 april 2017 Stel
Weinig bijzonder

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

De nieuwe dierentuin is best grappig bedacht en ruim opgezet. Grootste pluspunt zijn de vrijwilligers die door het park lopen, je attenderen op bijzonderheden en interactie met de dieren hebben. Dieren hebben veel leefruimte. Voor dieren die zich niet snel gestoord voelen door mensen zijn er halfopen hokken, waarbij het dier geaaid kan worden als hij daar zelf zin in heeft maar zich ook kan terugtrekken. De dieren lijken zich dan ook prettig te voelen. Het grote nadeel aan deze dierentuin is echter dat er weinig verschillende dieren te zien zijn. Omdat de omheiningen zo ruim opgezet zijn, kijk je vooral heel lang naar hetzelfde dier. De bus- en boottocht zijn niet zo bijzonder omdat ze eigenlijk terug rijden op de route die je heen al helemaal gelopen hebt. De routes door de dierentuin versterken dit probleem, want door elk gebied (poolgebieden, savanne, jungle) loopt een druppelvormige route waarbij je dus op de heen- en terugweg over hetzelfde pad loopt. De vlindertuin is dan nog een positieve uitzondering: deze zit zo stampvol vlinders dat je altijd wel iets bijzonders ziet. Verder ontbreekt het geheel aan educatie. Bij elk dier wordt aangegeven hoe het heet, maar het ontbreekt aan bijzonderheden, informatie over beschermings- en fokprogramma's, etc. De culturele setting is grappig maar er is niet echt diep over nagedacht: ijsberen (Noordpool) en Humboldt pinguïns (Chili/Peru) wonen naast elkaar in een gebied dat Nortica heet. Als je dichterbij een andere dierentuin woont, zou ik zeker niet omrijden voor Emmen. De dierentuin is niet bijzonder spannend en de route vanuit het Zuiden naar Emmen is dodelijk saai. De enige reden om hierheen te gaan is dat je dichtbij woont en het ook een keer gezien wilt hebben.

Jeannet Zwols, 10 april 2017 Stel
Een erg mooi park

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Toen wij er waren, was het de eerste warme dag van dit jaar. Dan heb je al een voorsprong. Wij waren er nog niet eerder geweest. Wij kenden het oude park, maar Wildlands heeft een heel andere opzet. Het heeft veel meer interactieve momenten. De dieren hebben er meer ruimte, zodat het natuurlijker over komt. Wij hebben er van genoten.

Kitty91, 7 april 2017 Stel
Mooi park, met ruimte voor de dieren.

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Het is een mooi park, wat voor de dieren ruim opgezet is. Het park zelf is niet heel groot. De drie verschillende werelden zitten goed in elkaar en er is veel te zien, maar ook te doen. Persoonlijk vonden wij het erg leuk dat we tijdens onze lunch op een terrasje werden verrast door een verzorgster die door de microfoon uitleg gaf over de ijsberen. De prijs van het park is hoger dan een gemiddelde dierentuin, maar wij vonden het het geld wel waard. Zeker met de korting van de ANWB, want de ANWB geeft wel degelijk korting.

Marc en Marjan, 26 maart 2017 Stel
Wildlands Nicelands

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Gewoon een prima, interactief park. Overzichtelijk en leerzaam. Nog niet alles was begroeid maar prima aankleding. Voor de ultra verwende wereldreizigers is er altijd wel iets te klagen, maar voor een dag uit met kinderen zeker aan te bevelen. Er is daadwerkelijk voor ieder geïnteresseerd mens iets te zien of te leren. Mede door enthousiaste vrijwilligers en personeel.

opa guus, 24 maart 2017 Gezin
Wildlands Adventure Zoo een belevenis

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Wij zijn met onze kleinzoon van 10 jr op bezoek geweest in Wildlands!! het was voor hem als voor opa & oma een geweldig dagje uit! GENOTEN!!
Toon meer resultaten


Prijzen en tickets

leden
volwassenen van € 30,00 voor
€ 20,
-
kind (3 t/m 9 jr) van € 27,50 voor
€ 20,
-
65+ van €28,00 voor
€ 20,
-
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

servicekosten € 0,50 p/ticket, max € 2,-

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 30 juni 2017
te gebruiken t/m 30 juni 2017
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot WILDLANDS. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar WILDLANDS. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2017.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 30 juni 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2017.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Raadhuisplein 997811 APEmmen WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
  Raadhuisplein 99
  7811 AP Emmen
  Plan uw route
  De openingstijden variëren per seizoen en zijn na te lezen op de website. LET OP: het navigatieadres voor het parkeerterrein P-Zuid van Q-park is Ermerweg 28, 7812 BG Emmen

  Openingstijden

  De openingstijden variëren per seizoen en zijn na te lezen op de website.


  LET OP: het navigatieadres voor het parkeerterrein P-Zuid van Q-park is Ermerweg 28, 7812 BG Emmen Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto
€ 1,50 korting

Koninklijke Burgers Zoo

Arnhem
(17 beoordelingen)
Koninklijke Burgers’ Zoo is een internationaal bekend modern dierenpark in een bosrijke omgeving, waar dieren zo natuurlijk mogelijk in zo groot mogelijke vrijheid leven.
Geen foto
€5,00 korting

Ouwehands Dierenpark

Rhenen
(10 beoordelingen)
Ouwehands Dierenpark Rhenen… Zoo avontuurlijk!
Geen foto
25% korting

Aviodrome

Lelystad
(10 beoordelingen)
Aviodrome is het luchtvaartavontuur voor de hele familie.
Geen foto
€ 5,- korting

Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn
(7 beoordelingen)
Met het hele gezin naar Avonturenpark Hellendoorn: het ideale gezinsuitje!