Wij Bouwen de Toekomst

€ 2,- korting

Maak kennis met de bouw, infra en techniek op een unieke locatie bij Wij Bouwen de Toekomst van 16 juli t/m 21 augustus.

Van 16 juli t/m 21 augustus 2022 vindt op Vliegveld Twente Wij Bouwen de Toekomst plaats.

De bouw is meer omvattend dan alleen het stapelen van stenen. Wat komt er allemaal kijken bij de bouw en het ontwikkelen van een stad qua bouw, infra en techniek? Laat de jeugd kennismaken met deze branche bij Wij Bouwen de Toekomst, op een unieke locatie.

De familie Bouwer neemt jullie mee in een theaterstuk vol muziek en interactie. Maar voordat je het theater in stapt, kun je ook zelf aan de slag met verschillende activiteiten. Zo vraagt Manus Bouwer zijn gasten om met een doe-tocht verschillende bouwmaterialen op te zoeken en zo je materialenpaspoort te halen. Deze materialen vind je tussen verschillende activiteiten, van een speelkraan voor kinderen, tot een elektrafabriek. Ontdek de bouwplaats, stap in het riooldoolhof, of neem deel aan het bouwverkeer.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je ticket enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang, maar je dient hiervoor wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Wij Bouwen de Toekomst is toegankelijk voor mindervaliden. 
  • Parkeren kan voor de poort op de strip, de voormalige taxibaan voor de F16’s. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.