advertentie

We Remember Elvis Presley

diverse theaters
 
(2 beoordelingen)
We Remember Elvis Presley  552

Bestel uw tickets met 15% korting

15% korting

Dit theaterseizoen staat een groot nieuw Elvis spektakel met alle hits in de theaters.

Springlevend is de muziek van Elvis Presley! Zelfs veertig jaar na zijn overlijden. De makers van het succesvolle Elvis 80th Anniversary concert vinden het dan ook de hoogste tijd voor een groot nieuw Elvis Spektakel met alle hits en de favorieten. Met de beste Elvis Tribute Artists en een spetterende live band.


Een show gevuld met talrijke hits en favorieten van The King. Met ‘s werelds beste Elvis Tribute Artists PETE STORM (Europe Masters Champion, Collingwood Grand Champion en Images of The King World Champion) en BEN THOMPSON (People’s Choice Award - Images of The King (UK), Europe’s Tribute to Elvis Champion (2013), Runner up - The Ultimate Elvis Tribute Artist Contest (2014) en Tupelo’s Ultimate Elvis Champion (2014). Beiden worden ondersteund door een grote live-band. Elvis will be back in the building!


Kenmerken van We Remember Elvis Presley
Theater-/muziekfestivals
We Remember Elvis PresleyTheater-/muziekfestivals

Klantenbeoordeling We Remember Elvis Presley

 
(2 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Waardering
- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenSandraatje, 9 februari 2017 Gezin
Fantastisch


Pete en Ben 2 eta`s uit Engeland die je gerust de allerbeste kunt noemen, beide heren al verschillende keren ontmoet, en ze komen zo dicht in de buurt bij Elvis zelf. Ze weten je heel dicht in de buurt te brengen qua sfeer en gevoel bij de echte Elvis shows en daarbij zijn ze ook nog es superaardig. Als je een respectvol eerbetoon voor Elvis wil gaan zien, dan mag je deze echt niet missen

liarijn, 7 november 2016 Stel
we remember elvis presley


Er kunnen er maar weinig aan de echte tippen, maar deze 2 komen dicht in de buurt. Een waar genot om naar te luisteren en te kijken. Zegt een Elvis fan!!


Prijzen en tickets

leden
Rang 1 van vanaf € 26,- voor vanaf
€ 22,
10
excl. €2,00 servicekosten per ticket
U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 3 juni 2017
te gebruiken t/m 10 juni 2017

Inclusief annuleringsverzekering

Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Actievoorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie, deze plaatsen kunt u aanrvagen bij de hoofdverkoper. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

Speellijst


Suggesties


Geen foto
€6,00 korting

Blik op Sjostakovitsj van Het Gelders Orkest

diverse theaters
(0 beoordelingen)
Het Gelders Orkest geeft een kijkje achter de schermen in de wereld van de grote meesters! Maestro Jules van Hessen neemt je mee in Sjostakovitsj' Vijfde symfonie.
Geen foto
€10,00 voordeel

Ciske de Rat

Meerdere locaties
(14 beoordelingen)
Ciske de Rat - de Musical is een voorstelling die niet alleen het filmverhaal doet herleven maar ook laat zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man.
Geen foto
20% korting

Peppa Pig en De Grote Plons

diverse theaters
(1 beoordeling)
Het vrolijke varkentje Peppa Pig komt met een eigen theatervoorstelling, De Grote Plons.
Geen foto
15% korting

Bumba in dromenland

diverse theaters
(0 beoordelingen)
Clown Bumba komt naar het theater bij jou in de buurt.