advertentie

Waterliniemuseum

Bunnik
 
Deel jouw ervaring met anderen! Schrijf de eerste review
 

Profiteer van 20% korting op een entreeticket van het Waterliniemuseum

20% korting

 • alttekst

Ontdek hoe water een wapen werd!

Let op: de tickets zijn alleen verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel. 

Na een bezoek aan het Waterliniemuseum en een ontdekkingstocht over Fort bij Vechten hebben de waterlinies geen geheimen meer voor je.

In het nieuwe museumgebouw kom je in een interactieve ontdekkingstocht van alles te weten over de waterlinie. Mensen uit verschillende tijden nemen je mee in hun belevenissen. Zo vertelt (prins) Maurits over het briljante idee dat hij in 1589 kreeg, neemt een boerin je mee in haar persoonlijke leven in het Rampjaar 1672 en toont de soldaat je de zwakke plekken van de linie in 1794. Ingenieur Kraijenhoff legt uit waarom de waterlinie in 1815 werd verplaatst en een werkman laat je zelf ervaren onder welke zware omstandigheden hij in 1880 zijn werk moest doen.

Middenin dit bijzondere museumgebouw vind je een 50 meter lange openlucht maquette van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Als deze onder water wordt gezet, kun je zelf ervaren hoe de linie werkt. En mocht je er nog geen genoeg van hebben dan kun je binnenin het museum met een virtual reality-bril op over de waterlinie vliegen en zien wat nog nooit iemand heeft gezien; de Nieuwe Hollandse Waterlinie die onder water is gezet!

Tijdens je zwerftocht over het fort kun je genieten van de bijzondere omgeving. Het Waterliniemuseum verzorgt verschillende rondleidingen over het terrein, door de gebouwen en het nabij gelegen Romeinse Castellum Fectio.

Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Kijk voor het actuele aanbod op www.waterliniemuseum.nl .


Kenmerken van Waterliniemuseum
Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Educatief, Musea
WaterliniemuseumGezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)EducatiefMusea

Klantenbeoordeling Waterliniemuseum

 
(0 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Prijzen en tickets

leden
Entreeticket Volwassenen (vanaf 13 jaar) + rondleiding Fort bij Vechten van € 13,50 voor
€ 10,
80
Entreeticket Kind + rondleiding Fort bij Vechten van € 8,- voor
€ 6,
40
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 31 december 2018
te gebruiken t/m 30 juni 2019
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot het Waterliniemuseum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dien je te printen en mee te nemen naar het Waterliniemuseum.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2019.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2018. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2019.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Achterdijk 21Bunnik Waterliniemuseum
  Achterdijk 21
  Bunnik
  Plan uw route

  Contact

  Bel (030) 65 65 285
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur. In schoolvakanties ook geopend op de maandag. Gesloten op Koningsdag, 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

  Openingstijden

  Dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur.
  In schoolvakanties ook geopend op de maandag.
  Gesloten op Koningsdag, 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

Suggesties


Geen foto
€ 2,- korting

Ontdek Mondriaan!

Amersfoort
(0 beoordelingen)
Het geboortehuis van Piet Mondriaanhuis (1872) is een beleving voor jong en oud.
Geen foto

Woonbootmuseum

Amsterdam
(0 beoordelingen)
Altijd al eens een woonboot van binnen willen zien? Benieuwd hoe de eigenaar leeft? U kunt het ervaren in het Woonbootmuseum in Amsterdam.
Geen foto

Kasteel Heeswijk

Heeswijk Dinther
(0 beoordelingen)
Enigszins verscholen in het bosrijke Brabantse land tussen 's-Hertogenbosch en Eindhoven, ligt het formidabele Kasteel Heeswijk, een voormalige waterburcht uit de 11e eeuw.
Geen foto

Van Gogh Museum

Amsterdam
(0 beoordelingen)
Met een verzameling van 200 schilderijen en zo’n 500 tekeningen, bezit het museum ’s werelds grootste collectie van het werk van Vincent van Gogh.