Maatregelen coronavirus Waterlijn rondvaarten Amersfoort

Waterlijn Rondvaarten Amersfoort volgt de richtlijnen van het RIVM. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie. Wij hebben de kaartverkoop voor dit uitje tijdelijk stopgezet vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Wij hopen zo snel mogelijk weer tickets aan te kunnen bieden, houd daarvoor deze pagina in de gaten. Wil je op de hoogte blijven van al onze uitjes en leuke tips ontvangen om eropuit te gaan? Abonneer je dan op de Eropuit Nieuwsbrief. Je vindt de aanmeldlink op deze pagina rechtsonder in het blokje ‘heb je een vraag?’

Waterlijn Rondvaarten Amersfoort

Bestel tickets

Ontdek Amersfoort eens vanaf het water.

Honderd vrijwilligers van Waterlijn Amersfoort verzorgen al 24 jaar rondvaarten in de historische binnenstad van Amersfoort en over de idyllische Heiligenbergerbeek. Dat de rondvaarten een succes zijn blijkt wel uit het feit dat jaarlijks gemiddeld 61.000 passagiers gehoor geven aan de slogan van de Waterlijn: "Bekijk Amersfoort vanaf het water".

Ontdek het zelf en ga mee met de Waterlijn op één van de vier vaarten: de Westroute, de Oostroute, de Tweede Muurroute en de Heiligenbergerbeekroute.

Let op: neem het ticket geprint mee

Het ticket dient in de winkel van Waterlijn Amersfoort omgewisseld te worden voor een toegangsbewijs voor de boot. Neem het ticket dus geprint mee.
Het adres van de winkel is Krommestraat 5 in Amersfoort.

Let op: vooraf reserveren wordt aangeraden

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering door te bellen naar 033 - 465 46 36, onder vermelding van 'ANWB voucher'.  Door vooraf te reserveren weet je zeker dat je verzekerd bent van een plekje aan boord.
Gereserveerde plaatsbewijzen dienen uiterlijk een half uur voor afvaart afgehaald te worden in de winkel, daarna worden ze weer vrij gegeven.

Let op: de tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.