Maatregelen coronavirus Walibi Holland

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Walibi Holland

€ 8,50 korting

Beleef een spectaculaire dag met het hele gezin in Walibi Holland!

Let op: lees de coronamaatregelen onderaan deze pagina voordat je tickets bestelt.

 

WALIBI HOLLAND: HET MEEST SPECTACULAIRE UITJE VAN NEDERLAND!

Op zoek naar het leukste dagje uit voor het hele gezin? Kom dan HARDGAAN in Walibi Holland. Beleef samen een unieke rit in de nieuwste achtbaan UNTAMED. Deze achtbaan gaat 5x ondersteboven én gooit je alle kanten op.

Stap in snelheidsduivel Xpress: Platform 13 of ga 6x over de kop in achtbaan Speed of Sound. De grotere waaghalzen, vanaf 140 cm lang, mogen Lost Gravity en Goliath zeker niet overslaan!

VOOR IEDER WAT THRILLS

Ook níet-achtbaanliefhebbers gaan een toffe dag tegemoet. Ga samen op een spetterend avontuur in Crazy River en El Rio Grande, bewonder het uitzicht vanuit het 45 meter hoge reuzenrad La Grande Roue en waai uit in de zweefmolen Super Swing. Met meer dan 30 spectaculaire attracties is er genoeg te beleven voor het hele gezin!

HALLOWEEN SPOOKY DAYS

Beleef tijdens de herfstvakantie Halloween Spooky Days: speciaal voor stoere monsters van 6 tot 12 jaar!

Daysee is terug... Dit jaar gaat ze tijdens Halloween Spooky Days op zoek naar nieuwe monsters. Voor deze spannende zoektocht heeft ze jouw hulp nodig. Ben jij dapper genoeg en vind je alle monsters? Dan krijg jij een super stoere 'Ik ben een monster monster'-button!

Dus HARDGAAN? Walibi!

Let op: ANWB Ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ANWB Ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ANWB Ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Walibi Holland. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ANWB Ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Let op: plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ANWB Ticket. Per datum is een beperkt aantal tickets beschikbaar, voor de tickets geldt op=op. Dit kan tot gevolg hebben dat je niet op de dag van jouw voorkeur een bezoek aan Walibi Holland kunt brengen of dat er geen beschikbare dagen meer zijn als je de unieke code niet tijdig verzilverd.

Bekijk de actievoorwaarden

Aanvullende ticketinformatie

  • De unieke code is o.b.v. beschikbaarheid te verzilveren voor een ticket voor 18, 19, 20, 25, 26 of 27 oktober 2021.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree.
  • Walibi Holland hanteert verschillende tarieven. De korting op een ticket bedraagt maximaal € 8,50 per ticket.
  • Er kunnen niet meer dan 8 tickets in totaal besteld worden. Heb je meer dan 8 tickets nodig, plaats dan meerdere bestellingen.
  • Kijk voor toegankelijkheidsregeling: service voor gasten met speciale behoeften op pagina Mindervaliden: speciale regeling - Walibi Holland
  • Walibi Holland heeft een eigen parkeerplaats. Volg de borden 'Parkeren' en de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Parkeertickets zijn online en ter plaatse verkrijgbaar. Het parkeergeld voor een voertuig bedraagt € 9,50 per dag.

Coronamaatregelen Walibi Holland

Dit jaar krijg je toegang tot Halloween Spooky Days middels Testen voor Toegang. Dit betekent dat bij de entree van Halloween Spooky Days naar je coronatoegangsbewijs wordt gevraagd. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Klik hier voor meer informatie. Met de aankoop van een Halloween Spooky Days ticket ga je akkoord met de COVID-19 voorwaarden en maatregelen. En je bent je ervan bewust (en gaat ermee akkoord) dat de voorwaarden en maatregelen op last van de overheid aangepast kunnen worden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.