Maatregelen coronavirus Walibi Holland

Walibi Holland volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ANWB Ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Walibi Holland

Tot € 7,- korting

Beleef een spectaculaire dag met het hele gezin in Walibi Holland!

Walibi Holland

Ervaar de nieuwste achtbaan UNTAMED! Deze achtbaan van puur hout én staal gaat namelijk vijf keer ondersteboven en gooit je alle kanten op. 
Stap vervolgens in Xpress: Platform 13 en voel de g-krachten wanneer je in 2.8 seconden naar 90 km/h wordt gelanceerd. Of ga zes keer over de kop in achtbaan Speed of Sound. 

Voor ieder wat thrills

Wil je het graag iets rustiger aan doen? Walibi Holland is ook leuk voor de niet-achtbaanliefhebbers! Beleef een spetterend avontuur in Crazy River, geniet in het reuzenrad La Grand Roue van het prachtige uitzicht of voel je zo vrij als een vogel in Super Swing. 
Kortom: met meer dan 30 spectaculaire attracties is er genoeg te beleven voor het hele gezin. 

 

Let op: ANWB Ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ANWB Ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ANWB Ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Walibi Holland. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ANWB Ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Let op: plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ANWB Ticket, want de beschikbaarheid kan snel gaan. Door de veiligheidsmaatregelen in verband met het coronavirus heeft Walibi Holland per dag een beperkt aantal entreetickets beschikbaar, voor de entreetickets geldt op = op. Dit kan als gevolg hebben dat jouw voorkeursdatum al vol zit of dat je te laat jouw unieke code wilt verzilveren waardoor er geen beschikbare dagen meer zijn.

Aanvullende ticketinformatie

  • Voor kinderen tot en met 2 jaar geldt gratis toegang.
  • Entreetickets voor kinderen van 3 t/m 5 jaar zijn verkrijgbaar via Walibi Holland.
  • ANWB Ticket is niet geldig tijdens de Halloween Fright Nights (10, 11, 15, 16, 17, 18, 22, 23, 24, 25, 30 en 31 oktober en 1 november)
  • Walibi Holland hanteert twee tarieven, hierdoor kan de korting in juli en augustus oplopen tot € 7,-.  Bezoek je Walibi Holland gedurende het laagseizoen dan bedraagt de korting € 5,-.
  • Bekijk hier de algemene voorwaarden van Walibi Holland: algemene voorwaarden

Coronamaatregelen Walibi Holland

Geopend vanaf: 25 mei 2020
Sanitaire voorzieningen Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen: https://www.walibi.nl/nl/covid19/maatregelen

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Walibi Holland met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Biddinghuizen voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.